‹ adv ›
duminică, 19 martie, 2023
4.5 C
București

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriRomânia participă la cea de-a 10-a ediţie a expoziţiei AGRITEQ 2023 de...

România participă la cea de-a 10-a ediţie a expoziţiei AGRITEQ 2023 de la Doha

România participă cu şapte operatori economici la cea de-a 10-a ediţie a expoziţiei AGRITEQ 2023, care are loc în perioada 15 – 19 martie, la Doha, statul Qatar, a anunţat Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) într-o postare pe Facebook.

„Participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale de a promova politicile şi strategiile proprii domeniului de activitate, precum şi un beneficiu pentru operatorii economici din sectorul agroalimentar românesc de a face cunoscută şi vizibilă oferta de produse, de a explora şi exploata piaţa din Statul Qatar, precum şi de a crea conexiuni cu mediul de afaceri din acest stat”, subliniază MADR.

La acest eveniment organizat de către Ministerul Municipalităţii şi Mediului din Statul Qatar, România participă în format de pavilion naţional, cu un număr de 7 operatori economici.

Potrivit sursei citate, sectorul agroalimentar al evenimentului este dedicat doar produselor naturale şi autohtone care sunt obţinute prin procese tehnologice care le pun în valoare compoziţia primară.

Aproximativ 16.000 de vizitatori, peste 650 de expozanţi, 52 de ţări, instituţii publice, organizaţii guvernamentale, reprezentanţi HoReCa, profesionişti şi sponsori cu renume mondial s-au reunit pentru a oferi lumii întregi cel mai important eveniment care aduce oportunitatea ideală pentru specialiştii din industrie de a explora o gamă largă de produse alimentare de origine naturală, tehnologii agricole, echipamente şi produse conexe, să cunoască factori de decizie cheie, să cunoască informaţii valoroase şi să descopere cele mai bune practici în domeniu.

Discută cu alți fermieri în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›
  • Citește despre ->
  • MADR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ministrul Petre Daea va participa la reuniunea Consiliului AgriFish

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va participa...
‹ adv ›

Ordinul privind intervenţiile aferente sectorului apicol se află în transparenţă decizională

Ordinul privind intervenţiile aferente sectorului apicol din cadrul Planului Strategic Politica Agricolă Comună (PAC) 2023 - 2027 a fost...

MADR: Noi oportunităţi de colaborare în domeniul agricol cu Regatul Haşemit al Iordaniei 

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a primit, în perioada 13-16 martie 2023, vizita unei delegaţii conduse de...

Restructurarea și reconversia plantațiilor viticole – în dezbatere publică

Prezentul proiect de ordin reglementează criteriile de eligibilitate, documentele justificative, condițiile şi modul de implementare a intervenție IS-V-01 „Restructurarea...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole