20.3 C
București
luni, 2 octombrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAgromalim 2023: Programul complet al evenimentelor desfășurate în cadrul târgului

Agromalim 2023: Programul complet al evenimentelor desfășurate în cadrul târgului

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad anunță organizarea celei de-a 33-a ediții a evenimentului internațional Agromalim, în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad. Agrobiznes este partenerul media al evenimentului.

Eveniment de referință pentru agricultura României, Agromalim 2023 vine cu o ofertă diversificată pentru vizitatori: tractoare, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate. Programul evenimentelor Agromalim 2023, Expo Arad.

Firme din România, Ungaria, Germania, Franța, Italia, Țările de Jos și Serbia sunt așteptate la Expo Arad. Ediția precedentă a târgului a atras 280 de expozanți și peste 16.400 de vizitatori.

Evenimentul va include și expoziția „Excelența în Zootehnie”, unde vor fi prezentate animale de rasă cu valoare genetică ridicată. Alături de aceasta, demonstrațiile din secțiunea „Agricultura de precizie”, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și reprezentanții instituțiilor din sectorul agricol vor completa agenda Agromalim 2023.

Evenimentul își propune să ofere o platformă excelentă pentru întâlniri de afaceri, creând oportunități pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini, pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor în sectorul agricol.

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în...
‹ adv ›

Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

În perioada 28 septembrie – 01 octombrie 2023, MADR va participa cu un spațiu dedicat la cea de-a doua...

„Târgul pâinii” va fi organizat în cadrul Zilei Satului Românesc, în perioada 22 – 24 septembrie 2023

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită în perioada 22 -24...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole