17.4 C
București
sâmbătă, 3 iunie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriMinistrul Daea - în vizită la Tulcea; prefectul i-a prezentat problemele fermierilor...

Ministrul Daea – în vizită la Tulcea; prefectul i-a prezentat problemele fermierilor din judeţ

Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a informat că a avut parte, marţi, de vizita neaşteptată la Prefectură a ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, ocazie de care a profitat pentru a-i prezenta acestuia problemele fermierilor din judeţ.

„Astăzi am avut parte de vizita ministrului Daea, la Prefectură. Am profitat de prezenţa sa şi i-am vorbit despre problemele fermierilor din judeţul Tulcea. Lipsa irigaţiilor este o problemă stringentă la noi în judeţ şi se fac demersuri pentru rezolvarea ei. Ministrul ne-a asigurat toată susţinerea sa, iar noi vom face toate eforturile pentru a avea cele mai bune rezultate”, a transmis prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Însoţit de prefectul Alexandru Dan Munteanu, ministrul Petre Daea le-a făcut apoi o vizită producătorilor şi comercianţilor din Piaţa Nouă Tulcea.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale s-a aflat la Tulcea pentru a participa la unele şedinţe de lucru desfăşurate la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Tulcea.

Discută cu fermierii în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›
  • Citește despre ->
  • MADR

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

MADR a dat amenzi în valoare de 172.550 lei pentru neconformitățile depistate în comercializarea fructelor și legumelor proaspete

MADR desfășoară acțiuni de control cu caracter permanent, în baza legislației specifice din domeniul comercializării legumelor și fructelor proaspete....

Festivalul Ținutului Vinului – Vin din Prahova

Joi, 25 mai 2023, ministrul Petre Daea, alături de secretarul de stat Ion Găman și de directorul DGPIAC Amelia...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole