9.7 C
București
luni, 26 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleMinistrul Daea - în vizită la Tulcea; prefectul i-a prezentat problemele fermierilor...

Ministrul Daea – în vizită la Tulcea; prefectul i-a prezentat problemele fermierilor din judeţ

Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a informat că a avut parte, marţi, de vizita neaşteptată la Prefectură a ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, ocazie de care a profitat pentru a-i prezenta acestuia problemele fermierilor din judeţ.

„Astăzi am avut parte de vizita ministrului Daea, la Prefectură. Am profitat de prezenţa sa şi i-am vorbit despre problemele fermierilor din judeţul Tulcea. Lipsa irigaţiilor este o problemă stringentă la noi în judeţ şi se fac demersuri pentru rezolvarea ei. Ministrul ne-a asigurat toată susţinerea sa, iar noi vom face toate eforturile pentru a avea cele mai bune rezultate”, a transmis prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Însoţit de prefectul Alexandru Dan Munteanu, ministrul Petre Daea le-a făcut apoi o vizită producătorilor şi comercianţilor din Piaţa Nouă Tulcea.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale s-a aflat la Tulcea pentru a participa la unele şedinţe de lucru desfăşurate la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Tulcea.

  • Citește despre ->
  • MADR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Programul Tomata și Programul usturoiul românesc – MADR anunță suportul pentru 2024

Programul Tomata și Programul usturoiul românesc continuă și în acest an, iar fermierii care se înscriu în aceste programe...

MADR a aprobat cuantumurile unitare ale plăților directe aferente cererilor de plată depuse în anul 2023

Ministrul Florin Barbu a semnat, în data de 22 februarie 2024, Ordinul pentru aprobarea cuantumului unitar al plăților directe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole