32.1 C
București
vineri, 22 septembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriFRUIT LOGISTICA 2024: Furnizorii de fructe proaspete din Asia și Africa își...

FRUIT LOGISTICA 2024: Furnizorii de fructe proaspete din Asia și Africa își dublează prezența

FRUIT LOGISTICA, eveniment dedicat sectorului produselor horticole proaspete, care va avea loc în perioada 7-9 februarie 2024 la Berlin, a înregistrat o creștere semnificativă a cererii de spațiu de expoziție pentru următoarea ediție. În premieră, Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Deși mai este timp pentru înregistrările expozanților, rezervările de standuri pentru anul viitor au depășit deja rezultatul din acest an. Aceasta este o veste bună pentru industria fructelor proaspete, care a fost afectată de pandemia de COVID-19.

Cererea din partea furnizorilor de fructe proaspete din Africa și Asia este deosebit de puternică. De exemplu, companiile din Kenya au rezervat de două ori mai mult spațiu de expoziție decât în ​​2023, iar China și-a dublat prezența cu peste 1.000 de metri pătrați rezervați.

Industria fructelor și legumelor continuă să se confrunte cu presiuni asupra costurilor și provocări de distribuție în întreaga lume. Cu toate acestea, interesul pentru soluțiile tehnologice și logistice este în creștere.

„Acest lucru se reflectă în înregistrările noastre tot mai mari de expozanți internaționali în segmentele Logistică, Utilaje și Tehnologie”, a declarat Kai Mangelberger, directorul FRUIT LOGISTICA.

Tema agriculturii în mediu controlat (CEA) câștigă din ce în ce mai multă importanță în segmentul Utilaje și Tehnologie al târgului FRUIT LOGISTICA 2024. Acest lucru se datorează faptului că CEA este o modalitate de a cultiva plante într-un mediu controlat, care poate ajuta la îmbunătățirea randamentelor și calității culturilor, precum și la reducerea impactului agriculturii asupra mediului.

FRUIT LOGISTICA a găzduit la ultima ediție peste 63.000 de vizitatori și cumpărători din peste 140 de țări, care au reușit să se conecteze cu 2.610 expozanți din 92 de țări.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

„Târgul pâinii” va fi organizat în cadrul Zilei Satului Românesc, în perioada 22 – 24 septembrie 2023

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Muzeul Național...
‹ adv ›

Fruit Attraction 2023: Un record istoric pentru cea de-a 15-a sa aniversare

Fruit Attraction sărbătorește cea de-a 15-a aniversare în mare stil, în perioada 3-5 octombrie. Târgul, organizat de IFEMA MADRID...

Ziua Culturilor Fixatoare de Azot 2023: O oportunitate de a afla despre cele mai noi tehnologii

Culturile fixatoare de azot au o importanță deosebită pentru agricultură, contribuind semnificativ la îmbunătățirea fertilității solului. Pe 29 septembrie,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole