24.6 C
București
vineri, 29 septembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriBotoşani: 80 de tone de furaje cuprinse de flăcări în localitatea Plevna

Botoşani: 80 de tone de furaje cuprinse de flăcări în localitatea Plevna

Aproximativ 80 de tone de furaje au ars, sâmbătă, într-o gospodărie din localitatea Plevna- comuna Suharău din judeţul Botoşani, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, incendiul ar fi fost generat de autoaprinderea furajelor, ca urmare a faptului că au fost depozitate în condiţii de umiditate.

„La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi şi Punctului de Lucru Darabani, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi pompierii voluntari din Suharău, Darabani şi Havârna, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două cisterne şi două buldo-excavatoare. Aceştia au constatat că furajele ardeau violent şi au acţionat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă”, au precizat oficialii ISU.

Pompierii au intervenit aproape cinci ore, ei limitând focul care ameninţa alte depozite de furaje, casa proprietarului şi mai multe anexe.

Sursa fotografiilor: ISU Botoşani

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Suceava: Incendiu la o hală de prelucrarea lemnului din localitatea Vama

Un incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, la o hală de prelucrarea lemnului din localitatea Vama, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului...

Mureş: Zeci de bovine, evacuate în urma unui incendiu care a cuprins peste 150 de baloţi de fân

Pompierii şi angajaţii unei ferme din localitatea Cheţani au evacuat, joi, 50 de bovine după izbucnirea unui incendiu de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole