1.4 C
București
spot_img

-

HomepageȘtiriBacău: Pompierii au salvat şase oi care au căzut într-o groapă adâncă...

Bacău: Pompierii au salvat şase oi care au căzut într-o groapă adâncă de 10 metri

Pompierii băcăuani au salvat şase oi care au căzut într-o groapă formată în satul Viişoara ca urmare a alunecărilor de teren, adâncă de 10 metri.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş, a declarat că ciobanul unei turme de 450 animale a sunat la 112 şi a anunţat că o parte dintre oi au căzut într-o groapă adâncă de 10 metri.

În primele momente, la locul indicat a acţionat o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Progresiv, forţele au fost suplimentate iar la locul intervenţiei au mai ajuns două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, containerul multirisc şi un echipaj SMURD.

„Primul echipaj ajuns la locul indicat anunţa o intervenţie ce urma a fi extrem de dificilă, din cauza terenului abrupt şi greu accesibil. De asemenea, menţionăm că a existat riscul ca, în orice moment, pământul să se prăbuşească peste alpiniştii coborâţi în subteran. (…) Din fericire, aceasta a fost finalizată cu succes, pompierii băcăuani reuşind să scoată la suprafaţă, în viaţă, toate cele şase ovine”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Pentru eficientizarea acţiunii, intervenţia a fost coordonată de inspectorul şef al ISU Bacău, colonelul Ovidiu Cărăşel.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

00:03:02

VIDEO. Ascenza lansează 4 produse bio de protecție a plantelor pe piața României

Compania Ascenza vine cu câteva noutăți importante pe piața...

Uleiul horticol – când și combinat cu ce îl aplicăm la pomi

Uleiul horticol este un produs ce are la bază uleiurile parafinice sau uleiul vegetal de rapiță, utilizat în scopul...

Cum apreciem caracteristicile solului fără dispozitive – 6 metode

Una dintre metodele științifice prin care se pot afla informații despre structura și compoziția chimică a solului este cartarea...

Creșterea răsadului de varză. 15 sfaturi pentru o cultură sănătoasă

Recolta bogată de varză depinde în mare măsură de calitatea răsadurilor pe care le utilizăm. Câteva sfaturi despre cum...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate