14 C
București
luni, 18 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAvertizare de cod galben de ploi torențiale și vijelii în mai multe...

Avertizare de cod galben de ploi torențiale și vijelii în mai multe județe

Duminică, între orele 12:00 și 22:00 va fi în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, cu ploi torențiale, descărcări electrice, vânt puternic și izolat vijelii și grindină, potrivit ANM. Cantitățile de apă vor depăși 25-30 de l/mp și pe alocuri 40 l/mp.

În intervalul menționat, în zona montană, în cea mai mare parte a Olteniei și local în Muntenia, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii şi grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe alocuri 40 l/mp, arată meteorologii.

Pentru București, în aceast interval vor fi înnorări, iar din a doua parte a zilei perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice.

„Cantitățile de apă vor fi de 5…8 l/mp și izolat peste 10 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade”, transmite ANM.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANM: Rezerva de apă în cultura grâului de toamnă, apropiată de optim în cea mai mare parte a ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, prognoza de...
‹ adv ›

AgroMeteo: Rezerva de apă în cultura grâului de toamnă, apropiată de valori optime în cea mai mare parte a ţării 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza de specialitate care arată că rezerva de umiditate în cultura grâului...

AgroMeteo: Rezerva de apă în cultura grâului de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite că rezerva de apă în cultura grâului de toamnă, pe profilul de sol 0-100...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole