5.6 C
București
marți, 19 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAFIR a realizat o aplicație mobilă pentru fermierii care vor să acceseze...

AFIR a realizat o aplicație mobilă pentru fermierii care vor să acceseze fonduri europene

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale continuă procesul de digitalizare și va lansa AFIR Info – aplicație realizată pentru telefonul mobil, pentru o comunicare cât mai facilă și rapidă cu solicitanții și cu beneficiarii investițiilor finanțate.

„AFIR se află și de data aceasta în avangarda digitalizării actului administrativ, iar faptul că o instituție care gestionează fondurile europene atât de necesare dezvoltării mediului rural românesc oferă o aplicație dedicată pentru comunicarea cu publicul său arată preocuparea noastră pentru performanță și pentru rezultate. Această aplicație face parte din noua noastră abordare de a informa prin instrumentele pe care oameni le folosesc cel mai frecvent. Interacțiunea umană rămâne importantă, vom continua să avem și contact direct cu publicul, dar a utiliza instrumente digitale înseamnă eficiență și, de ce nu, costuri mult mai reduse pentru noi și beneficiari. Noua aplicație mobilă AFIR Info a venit din nevoia firească de a fi mai aproape de solicitanții și beneficiarii noștri cu care trebuie să avem un parteneriat permanent”, a precizat George Chiriță, Directorul general al AFIR.

Aplicația mobilă AFIR Info este un instrument de comunicare oficial al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, instituție responsabilă de implementarea tehnică și financiară a FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală) în România, prin care se transmit în cel mai scurt timp informații oficiale privind fondurile europene nerambursabile acordate pentru agricultură și dezvoltare rurală.

Această aplicație este utilă și beneficiarilor finanțărilor nerambursabile, deoarece le permite să fie la curent cu statusul proiectului și să primească notificări de fiecare dată când apare o noutate.

Aplicația poate fi descărcată din magazinele on-line ale principalelor sisteme de operare mobile: Google Play și App Store.

AFIR Info este o aplicație oferită gratuit, prima de acest gen la nivelul instituțiilor publice centrale care gestionează fonduri europene, pe care o dorim cât mai utilă. Toți cei interesați să ne trimită sugestii, opinii sau observații privind aplicația mobilă au la dispoziție adresa de e-mail [email protected].

  • Citește despre ->
  • AFIR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AFIR primește cererile de finanțare pentru modernizarea infrastructurii de irigații

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a anunțat că începând...
‹ adv ›

AFIR: Cererile de finanţare pentru înfiinţarea sistemelor de irigaţii pot fi depuse până pe 15 iulie

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a prelungit cu două luni sesiunea de primire a cererilor de finanţare pentru...

AFIR a publicat lista proiectelor admise pentru liceele agricole

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a finalizat prima etapă care va asigura transformarea liceelor agricole în centre de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole