15 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleADS scoate la licitație terenuri în cinci județe. Unde sunt cele mai...

ADS scoate la licitație terenuri în cinci județe. Unde sunt cele mai multe

Agenția Domeniilor Statului organizează licitație cu strigare pentru concesionarea unor terenuri în cinci județe, suprafețele fiind mult mai mici față de loturile concesionate până acum. În total este vorba de circa 1.000 ha de teren agricol, iar redevența pornește de la 450 kilograme de grâu la hectar, scrie putere.ro.

Mureș – Agromixt Zagar SA

În județul Mureș, este concesionată o suprafață de 140 ha de teren agricol și 61,5 ha teren neagricol în localitățile Bahnea, Balauseri, Suplac, Zagar. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Agromixt Zagar SA. Cei interesați pot depune documentele până pe 9 ianuarie, deschiderea documentelor având loc pe 10 ianuarie. Redevența minimă este de 591 kg de grâu la hectar.

Tulcea – Dallco Dunărea SA

În județul Tulcea, este concesionată o suprafață de 86,3 ha de teren agricol și 70,6 ha teren neagricol în localitățile Tulcea, Murighiol, Valea Nucarilor. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Dallco Dunărea SA. Depunerea documentelor se poate face până pe 9 ianuarie, urmând ca deschiderea să aibă loc pe 10 ianuarie. Redevența minimă este de 891 kg de grâu la hectar.

Tulcea – Agroindustriala SA Piatra Ostrov

În județul Tulcea, este concesionată o suprafață de 171 ha de teren agricol și 11,9 ha teren neagricol în localitățile Ostrov, Dăieni. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este  Agroindustriala SA Piatra Ostrov. Termenul de depunere a documentelor este 9 ianuarie, iar o zi mai târziu are loc deschiderea lor. minimă este de 516 kg de grâu la hectar.

Tulcea – Agroindustriala SA Piatra Ostrov

În județul Tulcea, este concesionată o suprafață de 171 ha de teren agricol și 11,9 ha teren neagricol în localitățile Ostrov, Dăieni. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Agroindustriala SA Piatra Ostrov. Depunerea documentelor se poate face până pe 9 ianuarie, deschiderea lor va avea loc pe 10 ianuarie. Redevența minimă este de 516 kg de grâu la hectar.

Brăila – Agrozootehnica Tichilești

În județul Brăila, este concesionată o suprafață de 26,5 ha de teren agricol și 50,2 ha teren neagricol în localitățile Gropeni, Stăncuța, Tichilești. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Agrozootehnica Tichilești. Documentele se depun până pe 13 ianuarie, deschiderea lor având loc pe 16 ianuarie. Redevența minimă este de 1.245 kg de grâu la hectar.

Caraș Severin – Agrograd Grădinari

În Caraș Severin, suprafața concesionată este de 180 ha de teren agricol și 19,7 ha teren neagricol în localitățile Forotic, Oravița, Vărădia. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Agrograd Grădinari. Depunerea documentelor se poate face până pe 13 ianuarie, deschiderea lor având loc pe 16 ianuarie. Redevența minimă este de 516 kg de grâu la hectar.

Arad – Comfruct Lipova

În Arad, este concesionată o suprafață de 238,5 ha de teren agricol și 16,7 ha teren neagricol în localitățile Lipova, Șiștarovăț. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Comfruct Lipova. Termenul de depunere a documentelor este până la 16 ianuarie, deschiderea documentelor are loc pe 17 ianuarie. Redevența minimă este de 450 kg de grâu la hectar.

În septembrie, ADS a scos la concesionare suprafețe importante în județele Brăila, Buzău și Tulcea.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Buzău: 297 lei/m2 – cel mai mare preţ de vânzare al unui teren agricol extravilan în 2023

În anul 2023 au fost vândute în judeţul Buzău terenuri agricole în suprafaţă de aproximativ 4.000 de hectare, cel...

Arad: Numărul tranzancţiilor cu terenuri agricole a scăzut cu 25%, iar preţul maxim a fost de 30.000 de euro/ha

Numărul tranzacţiilor cu terenuri agricole din judeţul Arad a scăzut cu 25% în ultimul an, în timp ce preţurile...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole