19.5 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

INDAGRA 2024

București, România
30.10.2024 - 03.11.2024

Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2024, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B2 precum și pe platformele exterioare 1, 4, 10, 11, 12, 13, V5, V6 si Aleea Negustorilor.

INDAGRA 

  • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.
  • INDAGRA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea INDAGRA, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

În aceeași perioadă cu INDAGRA, au loc alte târguri cu tematică complementară:  INDAGRA FOOD Târg internațional pentru industria alimentară.

INDAGRA este divizat în sectoare specializate, având o tematică vastă:

Sisteme de irigații, sere, solarii; material săditor, semințe, îngrășăminte; viticultură; silozuri, mașini, utilaje și echipamente agricole; utilaje și echipamente pentru zootehnie, furaje, nutrețuri combinate, creșterea animalelor și păsărilor, laboratoare, echipamente de lucru, aparatura si, produse de uz veterinar; finante, consultanta, organisme de certificare, presa de specialitate.

Evenimente

‹ adv ›