22.7 C
București
luni, 5 iunie, 2023
Acasă 2023

Arhive

Conferința Internațională VegOil Trade se va desfășura în iunie, în Rotterdam

0

Conferința Internațională VegOil Trade, un eveniment axat pe piața uleiurilor vegetale din Uniunea Europeană, este programată să se desfășoare între 8 și 9 iunie, în Rotterdam, Olanda. Conferința va aborda în special subiectul privind aprovizionarea cu ulei și semințe oleaginoase din țările Mării Negre.

Evenimentul va reuni experți de top, lideri de opinie și actori cheie în industrie pentru a discuta despre numeroase subiecte de interes, printre care tendințele globale pe piața uleiurilor vegetale, complexitățile pieței europene de uleiuri vegetale și tendințele actuale de pe piața globală de ulei de palmier.

Conferința va oferi, de asemenea, o platformă de discuții privind tendințele pieței uleiului de floarea-soarelui, logistică pentru uleiuri vegetale și făină, precum și perspectivele pentru producția de semințe oleaginoase în lume și în UE pentru 2023/24.

Industria agricolă europeană, în special cei implicați în procesarea și comerțul cu semințe oleaginoase, vor găsi evenimentul deosebit de benefic. Alături de ei, companiile de comerț internațional, importatorii, holdingurile agricole, organizațiile industriale, experții agricoli de frunte, producătorii de echipamente și reprezentanții organizațiilor științifice se numără printre cei care vor beneficia cel mai mult de pe urma participării.

Alegerea Rotterdamului ca locație pentru conferință subliniază importanța strategică a acestui oraș în peisajul global al comerțului. Ca cel mai mare port industrial din Europa, Rotterdam joacă un rol esențial în lanțul logistic al produselor agricole. În plus, este de remarcat că țările UE se numără printre cei mai mari importatori de semințe oleaginoase și uleiuri vegetale din lume.

Evenimentul promite să ofere informații de ultimă oră, inclusiv prognoze exclusive de producție pentru 2023, perspective pentru sectorul de semințe oleaginoase în noul sezon și redistribuirea ulterioară a fluxurilor de comerț. În plus, va exista o discuție detaliată despre alte probleme urgente ale comerțului mondial cu semințe oleaginoase și produse secundare.

Limba oficială a conferinței va fi engleza.

Pentru mai multe informații despre Conferința Internațională VegOil Trade, vizitați apk-inform.com.

Fruit Expo 2023

0

Fruit Expo & World Fruit Industry Conference din Guangzhou este una dintre expozițiile premium ale comerțului cu fructe din Asia.

Fruit Expo și World Fruit Industry Conference așteaptă peste 50 000 de vizitatori în sălile complexului de târguri China Import & Export din Guangzhou.

China are cea mai mare industrie de export de produse din fructe și fructe proaspete din lume, din acest motiv participarea la Fruit Expo va aduce oportunități extraordinare de afaceri pentru companiile care doresc să intre pe această piață în continuă creștere.

Fruit Expo va oferi o ofertă extinsă de produse care acoperă diverse sectoare:

 • fructe proaspete;
 • produse pentru prelucrarea fructelor;
 • tehnologii și echipamente de procesare avansată a fructelor;
 • operațiuni și tehnologii de distribuție a fructelor proaspete;
 • tehnologii de plantare și post-recoltă;
 • echipamente tehnice și de vânzare cu amănuntul.

Expoziția se întinde pe o suprafață de peste 30.000 mp, cu peste 250 de mărci reprezentând fructe și nuci proaspete și procesate, pomicultura, lanțul frigorific și soluții logistice, servicii de vânzare cu amănuntul a fructelor și multe altele.

Cele 10 pavilioane dedicate ghidează vizitatorii să exploreze produse din anumite țări.

Fruit Expo 2022 va evidenția cele mai recente tendințe ale pieței la World Fruit Industry Conference, cu experți de top din industrie și oficiali guvernamentali din China și din străinătate.

Vinitech-Sifel 2024

0

Vinitech-Sifel este un eveniment global dedicat sectoarelor vinificație, pomicultură și producție de legume.

Expoziția de înaltă calitate Vinitech-Sifel este o forță motrice pentru inovație, adunând cele mai recente progrese în patru sectoare:

 • Tehnici de cultivare;
 • Echipamente depozitare;
 • Îmbuteliere;
 • Ambalare și Servicii conexe.

Peste 800 de expozanți participanți oferă un sortiment cuprinzător și beneficiază de oportunitatea de a-și prezenta produsele la peste 40.000 de profesioniști vizitatori la fiecare ediție Vinitech-Sifel.

Evenimentul încurajează, de asemenea, eficiența atunci când vine vorba de interese de afaceri specializate, cu 5 căi tematice: Mai puțin carbon, Sectorul organic, Fructe și Legume, Băuturi spirtoase și Vin spumant.

Prin intermediul acestora, participanții vor putea să-și eficientizeze experiența și să identifice jucătorii cheie și cele mai bune oferte în domeniile care sunt relevante pentru afacerea lor.

O gamă obișnuită de evenimente de susținere va completa programul de afaceri al Vinitech-Sifel.

Profesioniștii pot găsi informații despre cele mai importante schimbări din industrie la Meeting and Innovation Hub și se pot bucura de prezentări și degustări speciale la Internațional Village.

O parte a evenimentului este și conferința specială dedicată subsectorului de ambalare VINIPACK, unde liderii din sector se reunesc pentru a discuta despre ultimele tendințe și așteptările consumator.

LAMMA 2024

0

Principalul spectacol de mașini agricole din Marea Britanie, LAMMA conectează fermierii din toate sectoarele cu companii care furnizează mașini, tehnologie și echipamente de ultimă generație pentru industria agricolă.

Peste 600 de expozanți vor prezenta cele mai noi tractoare, combine, utilaje arabile și pentru pășuni, precum și o gamă largă de noi tehnologii, servicii și instrumente pentru fiecare sector.

Vedeți lansări de utilaje, debuturi în Marea Britanie, mărci globale și mici producători, toate împreună sub un singur acoperiș.

Aduceți-vă echipa în cel mai mare showroom de mașini agricole din Marea Britanie, faceți rețea și faceți afaceri.

SIMEI 2024 Italia – expoziție vitivinicolă mondială

0

Expoziția vitivinicolă SIMEI se organizează o dată la doi ani și este una dintre cele mai mari expoziții mondiale în cadrul căreia sunt expuse diverse tipuri de echipamente pentru enologie și linii de producere, îmbuteliere și ambalare a băuturilor.

Secțiuni tematice ale expoziției:

 • Echipamente și tehnologii pentru vinificație;
 • Sticle, ambalaje, etichete, accesorii;
 • Utilaje pentru îmbuteliere;
 • Echipamente de închidere a sticlelor;
 • Filtre și sisteme de filtrare;
 • Sisteme de marcare și imprimare;
 • Mașini de sortare și control;
 • Tehnologii de păstrare.

La expoziție sunt așteptați să participe producători de vin, importatori de echipamente pentru vinificatori, viticultori, precum și toți cei interesați în stabilirea relațiilor comerciale cu producătorii italieni și europeni.

GaLaBau 2024 – târg dedicat amenajărilor peisagistice, design verde și grădinărit

0

Fiind singurul târg de top, GaLaBau acoperă întreaga gamă de produse și servicii pentru planificarea, construirea și întreținerea spațiilor urbane, verzi și deschise, precum și a terenurilor de sport, terenurilor de golf și locurilor de joacă.

Vizitatorii GaLaBau se remarcă printr-un nivel înalt de competență de luare a deciziilor și reprezintă o varietate de domenii industriale – inclusiv companii de grădinărit, amenajări peisagistice și de construcții în spațiu deschis, arhitecți peisagisti, dealeri specialiști de scule electrice și planificatori de la autoritățile federale, de stat și locale.

Alte atracții, cum ar fi zonele de prezentare interesante, spectacolele speciale și prelegerile sunt complemente perfecte pentru expozanții cu experiență înalt de la târgul de top pentru spații verzi și deschise urbane.

EIMA Internațional 2024 – expoziție de mașini agricole

0

EIMA Internațional este activă din 1969. FederUnacoma organizează expoziția, acoperind sectoarele agricultură, silvicultură, prezentând diverse produse, inovații globale și multe altele la fiecare doi ani.

Expoziția Mondială de Mașini Agricole se va prezenta cu o gamă largă de modele de mașini, surse de energie regenerabilă, diverse produse pentru grădinărit, tehnologii electronice și multe altele.

EIMA va expune tot ce s-a menționat mai sus în saloane tematice separate precum EIMA Green, EIMA Idrotech și altele.

INDAGRA 2023

0

Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B1 precum și platformele exterioare 1, 4, 10, 11, 12, 13, V5, V6.

INDAGRA 

 • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din România și din străinatate.
 • INDAGRA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
 • Prin organizarea INDAGRA, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

În aceeași perioadă cu INDAGRA, au loc alte târguri cu tematică complementară:  INDAGRA FOOD Târg internațional pentru industria alimentară.

INDAGRA este divizat în sectoare stricte, având o tematică vastă:

Sisteme irigații, sere, solarii, material săditor, semințe îngrășăminte, viticultură, silozuri, mașini utilaje și echipamente agricole, utilaje și echipamente pentru zootehnie, furaje, nutrețuri combinate și creșterea animalelor și păsărilor, laboratoare, echipamente de lucru, produse de uz veterinar, finanțe, consultanță, organisme de certificare, presa de specialitate.

Flower Expo China 2023 – expoziția de Floricultură și Horticultură

0

Organizatorii expoziției de flori din China au anunțat noi informații. Târgul va avea loc în perioada 10-12 august 2022.

Târgul comercial pentru floricultură și horticultură din Asia este cel mai popular eveniment de florărie din regiune.

Flower Expo China 2023 continuă să facă istorie cu 30.000 mp. zonă de expoziție, peste 300 de expozanți și peste 11.000 de cumpărători profesioniști, oferindu-vă peste 600 de soiuri în întreaga lume.

În acest an, ne vom concentra mai mult pe florarii online, cu mai multă cooperare cu platforme de comerț electronic precum 24 Flora, Huaeb și invitând elitele industriale la Conferința Florist Plus 2023 pentru a discuta despre dezvoltarea viitoare a industriei în era digitală.

Domeniul nostru de expoziție include flori, plante în ghivece, rechizite pentru florărie, design floral, decorațiuni pentru casă, tehnologii de plantare, rechizite pentru grădină și așa mai departe.

Cea mai mare industrie a florilor din lume în prezent, deținând cea mai mare suprafață cultivată de 1,35 milioane de hectare, cea mai mare valoare de producție de 201,6 miliarde de yuani și cea mai mare valoare a comerțului internațional de 620 de milioane de dolari, industria florilor a devenit o industrie cheie susținută special de guvernul chinez.

Space 2023 – expoziție dedicată sectorului zootehnic

0

„Space au coeur de tous les elevages”, renumitul târg internațional dedicat sectorului zootehnic, va reveni la Parcul de Expoziții din Rennes – trei zile de inovații, conferințe și networking.

Space din Rennes este un eveniment obligatoriu pentru întreprinderile din întregul lanț de aprovizionare implicate în creșterea animalelor și distribuția produselor animale.

Vizitatorii vor descoperi cele mai recente inovații și soluții în nutriția animalelor, creștere a animalelor și multe altele.

Cu gama de produse de neegalat, prezentări și competiții cu animale, sesiuni de conferințe și mese rotunde, Space se numără printre cele mai importante momente ale anului pentru sectorul producției animale.

Participanții vor avea acces la cunoștințe de specialitate și la soluții practice în domeniile bunăstării animalelor, producției de bovine, porcine, cabaline, păsări și acvacultură.