20.9 C
București
vineri, 29 septembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageBlogO nouă creștere pentru Agrobiznes.ro: 337 mii cititori unici și 1,4 mln...

O nouă creștere pentru Agrobiznes.ro: 337 mii cititori unici și 1,4 mln afișări în luna mai

Dragi cititori, avem o actualizare importantă pentru comunitatea noastră. În luna mai 2023, Agrobiznes.ro, platforma noastră a înregistrat o creștere semnificativă a traficului.

Conform datelor furnizate de Google Analytics, luna trecută am avut 337.249 de utilizatori unici și 1.390.945 de vizualizări de pagini.

Precedentul record stabilit în luna martie a acestui an indica 291.861 de vizitatori unici și 806.414 de afișări de pagini.

Rezultatele obținute pe parcursul ultimelor luni subliniază importanța pe care Agrobiznes.ro o are deja în industria agricolă din România și efortul nostru continuu de a furniza informații de calitate și relevante pentru comunitatea noastră.

Vă mulțumim pentru susținere și vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru ultimele noutăți și informații din domeniul agriculturii.

Despre Agrobiznes

Suntem o entitate media agricolă multinațională, care operează pe piețe specifice prin intermediul celor trei platforme distincte din România (Agrobiznes.ro), Moldova (Agrobiznes.md) și Italia (Agrobiznes.it).

Agrobiznes funcționează la intersecția dintre agricultură și tehnologia digitală, oferind o platformă unică pentru afaceri pentru a-și extinde atât raza de acțiune, cât și influența. Misiunea noastră este de a îmbunătăți vizibilitatea și succesul partenerilor noștri pe aceste piețe.

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

BNS propune Guvernului un salariu minim brut de 3.500 lei în Agricultură

Blocul Naţional Sindical (BNS) propune Guvernului României ca salariul...
‹ adv ›

Cemacom a încheiat implementarea proiectului „Cemacon Green Energy Farm”, în valoare totală de 1,052 mln euro

Cemacon a încheiat cu succes implementarea proiectului „Cemacon Green Energy Farm”, în valoare totală de 1,052 milioane euro, din...

AFIR a efectuat plăţi în valoare de 20,1 miliarde de euro

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a realizat plăţi de 20,1 miliarde de euro, fonduri nerambursabile, pentru finanţarea proiectelor...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole