24.6 C
București
vineri, 29 septembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageArticoleAPIA intenționează să contracteze servicii de monitorizare a terenurilor agricole în valoare...

APIA intenționează să contracteze servicii de monitorizare a terenurilor agricole în valoare de până la 24,7 milioane de lei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) intenţionează să contracteze servicii de control prin monitorizare a parcelelor agricole, pentru care intenţionează să plătească între 6,176 milioane lei şi 24,704 milioane lei, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), notează Agerpres.

„Având în vedere că zona de control cuprinde întreg teritoriul României, numărul maxim al fermierilor controlabili prin monitorizarea parcelelor agricole este de 800.000/an, cu o suprafaţă aferentă de aproximativ 9.900.000 ha”, se menţionează în anunţ.

Achiziţia implică încheierea unui acord-cadru cu valabilitatea de 48 de luni, urmând să se aplice în perioada iulie 2023 – iulie 2027. Totodată, se estimează ca se vor atribui între unul şi cinci contracte subsecvente pe an, precizează anunţul.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 iulie 2023, ora 15:00.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că, în ultimii trei ani, au fost prestate, la nivelul unuia sau mai multor contracte (maxim trei contracte) însumate la o valoare de cel puţin 4,8 milioane lei, fără TVA, servicii ce au avut la bază metoda monitorizării culturilor agricole utilizând date satelitare sau metode de teledetecţie în domeniul agricol. Conform sursei citate, se cumulează valoarea serviciilor prestate şi nu valoarea contractelor.

  • Citește despre ->
  • APIA

Fermier din Bulgaria: Am crescut recolta la porumb de 3,5 ori instalând sistemul de irigare Variant Irrigation

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sprijin financiar în valoare de peste 2,42 mln lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează...
‹ adv ›

Sprijin financiar în valoare de 83 mln de lei pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul...

Plăți de peste 29,9 mln de lei reprezentând renta viageră agricolă 2022

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plata sumei de 30.325.439,73 lei cuvenită sub...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole