16.4 C
București
luni, 5 iunie, 2023

-

HomepageAdvMarcoser - importatorul și distribuitorul exclusiv al ISI Sementi în România 

Marcoser – importatorul și distribuitorul exclusiv al ISI Sementi în România 

Marcoser este o companie din România specializată în servicii de consultanță horticolă și distribuție de produse pentru cultivatorii de legume. Această companie pune un accent puternic pe inovație și dezvoltare continuă, fiind mereu în căutarea celor mai bune soluții și produse pentru a răspunde nevoilor fermierilor. 

Odată cu stabilirea noii colaborări cu ISI Sementi, unul dintre cei mai renumiți producători de semințe din Italia, Marcoser își extinde gama de produse și servicii oferite fermierilor din  România.

ISI Sementi are o istorie bogată și o reputație excelentă în ceea ce privește calitatea semințelor de legume pe care le produce. Compania produce o gamă largă de produse, de la semințe de tomate, de ceapă, la semințe de salată verde și de plante aromatice și condimentare.

Prin colaborarea cu ISI Sementi, Marcoser își consolidează poziția de lider în furnizarea de servicii și produse pentru cultivatorii de legume din România. Produsele ISI Sementi sunt disponibile acum în magazinul fizic și online și prin intermediul rețelei de distribuție a Marcoser, oferind fermierilor acces la semințele de cea mai bună calitate și cele mai noi tehnologii din domeniu.

Echipa de specialiști Marcoser este mereu disponibilă pentru a oferi sfaturi și informații despre cele mai bune practici agricole și despre tehnologiile și produsele cele mai recente din domeniu.

Fermierii care colaborează cu Marcoser beneficiază de servicii personalizate și  soluții adaptate nevoilor lor specifice, ajutându-i să obțină cele mai bune rezultate din culturile lor. 

În concluzie, prin intermediul acestei noi colaborări cu Isi Sementi, Marcoser își demonstrează angajamentul continuu față de inovație și dezvoltare, și își consolidează poziția importantă în industria horticolă din România.

Marcoser
Marcoser
Marcoser - lider pe piața din România în consultanța în agricultură și furnizarea unei game largi de produse pentru legumicultori.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Fede: Peste 500 de pulverizatoare Smartomizer H3O pe principalele piețe de culturi speciale

H3O Smartomizer este un pulverizator remorcat utilizat pentru realizarea...

Claudiu Cazacu, XTB: Agricultura oferă României premisele de a deveni centru regional logistic și de producție

România are argintul pe podiumul european al importatorilor și exportatorilor de grâu (date statistice fără varietatea „grâu dur”) în...

ONE SMART SPRAY: Noua tehnologie revoluționară în combaterea buruienilor a ajuns în România

Astăzi a avut loc evenimentul de lansare în România a tehnologiei ONE SMART SPRAY, noua soluție de aplicare a...

Bolile culturilor și cheltuielile pentru protecție neargumentată

Nu poți controla vremea, dar poți controla cum reacționezi la ea. Și poți fi pregătit pentru a face față...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole