16.1 C
București
miercuri, 17 aprilie, 2024

-

HomepageAdvMarcoser - importatorul și distribuitorul exclusiv al ISI Sementi în România 

Marcoser – importatorul și distribuitorul exclusiv al ISI Sementi în România 

Marcoser este o companie din România specializată în servicii de consultanță horticolă și distribuție de produse pentru cultivatorii de legume. Această companie pune un accent puternic pe inovație și dezvoltare continuă, fiind mereu în căutarea celor mai bune soluții și produse pentru a răspunde nevoilor fermierilor. 

Odată cu stabilirea noii colaborări cu ISI Sementi, unul dintre cei mai renumiți producători de semințe din Italia, Marcoser își extinde gama de produse și servicii oferite fermierilor din  România.

ISI Sementi are o istorie bogată și o reputație excelentă în ceea ce privește calitatea semințelor de legume pe care le produce. Compania produce o gamă largă de produse, de la semințe de tomate, de ceapă, la semințe de salată verde și de plante aromatice și condimentare.

Prin colaborarea cu ISI Sementi, Marcoser își consolidează poziția de lider în furnizarea de servicii și produse pentru cultivatorii de legume din România. Produsele ISI Sementi sunt disponibile acum în magazinul fizic și online și prin intermediul rețelei de distribuție a Marcoser, oferind fermierilor acces la semințele de cea mai bună calitate și cele mai noi tehnologii din domeniu.

Echipa de specialiști Marcoser este mereu disponibilă pentru a oferi sfaturi și informații despre cele mai bune practici agricole și despre tehnologiile și produsele cele mai recente din domeniu.

Fermierii care colaborează cu Marcoser beneficiază de servicii personalizate și  soluții adaptate nevoilor lor specifice, ajutându-i să obțină cele mai bune rezultate din culturile lor. 

În concluzie, prin intermediul acestei noi colaborări cu Isi Sementi, Marcoser își demonstrează angajamentul continuu față de inovație și dezvoltare, și își consolidează poziția importantă în industria horticolă din România.

Marcoser
Marcoser
Marcoser - lider pe piața din România în consultanța în agricultură și furnizarea unei game largi de produse pentru legumicultori.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Produsele pentru tratarea semințelor sunt soluții sustenabile pentru fermieri

Succesul fermierilor poate depinde în mare măsură de protecția...

Suc de soc și hibiscus bio – aliatul unui sistem imunitar sănătos

Produsele naturale, precum sucurile 100% fruct, siropurile, dulceața și produse deshidratate, devin tot mai populare în rândul celor care...

Sigma CVM România – membră a Grupului de Companii Saracakis, anunță participarea sa la mai multe târguri agricole cheie din întreaga țară 

Sigma CVM România www.saracakis.ro, membră al Grupului de Companii Saracakis, este mândră să anunțe participarea sa la târgurile agricole...

Liderul pieței de carne de pui din România – premiat pentru Inovare în Sustenabilitate

Proiectul „De la bob la furculiță și „înapoi”, dezvoltat și implementat de TRANSAVIA, liderul industriei avicole din România, a fost...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole