17.7 C
București
joi, 5 octombrie, 2023

-

HomepageAdvClubul Fermierilor Români va lansa o platformă online dedicată fermierilor şi partenerilor...

Clubul Fermierilor Români va lansa o platformă online dedicată fermierilor şi partenerilor din agribusiness

Clubul Fermierilor Români va lansa, la începutul lunii iulie, prima platformă online dedicată fermierilor şi partenerilor din agribusiness, Comunitate CFRO.

Potrivit organizaţiei, platforma este o premieră în agricultura românească, fiind o iniţiativă a tinerilor absolvenţi ai programului „Tineri Lideri pentru Agricultură”, un proiect al Clubului Fermierilor Români.

„Aceasta este prima aplicaţie pentru comunitatea de fermieri şi privilegiul iniţial de accesare îl au tinerii şi membrii clubului. Comunitate CFRO este portalul comunicării acestei industrii, o deschidere pentru toţi cei care vor să contribuie la conturarea schimbării. Aplicaţia construieşte o comunitate, având astfel legături mai strânse, colaborări de lungă durată, interacţiune continuă, dar şi răspunsuri la toate întrebările importante, acoperind astfel aspecte importante. Platforma are ca scop principal comunicarea membrilor clubului şi a tuturor utilizatorilor, fiind cheia strategiei noastre”, a declarat Florian Ciolacu, director executiv Clubul Fermierilor Români.

Comunitate CFRO oferă ştiri, informaţii utile şi actualităţi din industrie şi promovează colaborarea între utilizatori, prin crearea de grupuri, având ca teme: agricultura regenerativă, agricultura conservativă, agricultura digitală etc. Prin aceste grupuri se oferă o platformă pentru a dezvolta soluţii comune la problemele cele mai diverse, precizează sursa citată.

Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă este o asociaţie non-profit şi neguvernamentală a fermierilor din România.

Activitatea asociaţiei este organizată pe proiecte, bazate pe nevoile fermierilor, aprobate de Consiliul Director şi puse în practică de unitatea executivă a Clubului. Proiectele vizează domeniile legislativ, fiscal, tehnologie şi resurse umane şi îşi propun să identifice soluţii care să răspundă în mod concret problemelor cu care se confruntă fermierii. 

CFRO
CFROhttps://www.cfro.ro
Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă este o asociaţie non-profit și neguvernamentală a fermierilor din România.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Produse de la producători, direct pe Raftul cu Bunătăți Locale din județul Vâlcea

De astăzi, județul Vâlcea se alătură celui mai amplu program pentru susținerea micilor producători, Raftul cu Bunătăți Locale, inițiat...

BASF Innovation Hub 2023 prelungește termenul de înscrieri cu două săptămâni

BASF și AHK România revin cu noutăți în ceea ce privește BASF Innovation Hub – competiția dedicată dezvoltării durabile:...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole