13.1 C
București
luni, 27 mai, 2024

-

HomepageAdvClubul Fermierilor Români va lansa o platformă online dedicată fermierilor şi partenerilor...

Clubul Fermierilor Români va lansa o platformă online dedicată fermierilor şi partenerilor din agribusiness

Clubul Fermierilor Români va lansa, la începutul lunii iulie, prima platformă online dedicată fermierilor şi partenerilor din agribusiness, Comunitate CFRO.

Potrivit organizaţiei, platforma este o premieră în agricultura românească, fiind o iniţiativă a tinerilor absolvenţi ai programului „Tineri Lideri pentru Agricultură”, un proiect al Clubului Fermierilor Români.

„Aceasta este prima aplicaţie pentru comunitatea de fermieri şi privilegiul iniţial de accesare îl au tinerii şi membrii clubului. Comunitate CFRO este portalul comunicării acestei industrii, o deschidere pentru toţi cei care vor să contribuie la conturarea schimbării. Aplicaţia construieşte o comunitate, având astfel legături mai strânse, colaborări de lungă durată, interacţiune continuă, dar şi răspunsuri la toate întrebările importante, acoperind astfel aspecte importante. Platforma are ca scop principal comunicarea membrilor clubului şi a tuturor utilizatorilor, fiind cheia strategiei noastre”, a declarat Florian Ciolacu, director executiv Clubul Fermierilor Români.

Comunitate CFRO oferă ştiri, informaţii utile şi actualităţi din industrie şi promovează colaborarea între utilizatori, prin crearea de grupuri, având ca teme: agricultura regenerativă, agricultura conservativă, agricultura digitală etc. Prin aceste grupuri se oferă o platformă pentru a dezvolta soluţii comune la problemele cele mai diverse, precizează sursa citată.

Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă este o asociaţie non-profit şi neguvernamentală a fermierilor din România.

Activitatea asociaţiei este organizată pe proiecte, bazate pe nevoile fermierilor, aprobate de Consiliul Director şi puse în practică de unitatea executivă a Clubului. Proiectele vizează domeniile legislativ, fiscal, tehnologie şi resurse umane şi îşi propun să identifice soluţii care să răspundă în mod concret problemelor cu care se confruntă fermierii. 

CFRO
CFROhttps://www.cfro.ro
Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă este o asociaţie non-profit și neguvernamentală a fermierilor din România.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Pyxides, trei substanțe active consacrate într-o combinație unică

Porumbul este planta de cultură cea mai sensibilă și...

Exim Banca Românească şi Export Credit Greece vor colabora pentru dezvoltarea comerţului şi investiţiilor

Exim Banca Românească, în calitate de agenţie de export a României, şi Export Credit Greece au semnat un memorandum...

Ghidul fermierului care cultivă floarea-soarelui. De la cultivare și îngrijire, la tratament, riscuri și recoltare

Particularități generale ale culturii de floarea-soarelui România se situează pe primul loc în UE, la suprafața cultivată cu floarea-soarelui și...

CFRO: Au început înscrierile în programul „Tineri Lideri pentru Agricultură”, Ediția 2024-2025

Clubul Fermierilor Români anunță că în prezent există o Comunitate de peste 300 de absolvenți, construită în cadrul Programului „Tineri Lideri pentru...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole