26.9 C
București
duminică, 1 octombrie, 2023

-

HomepageAdvAgrobiznes se lansează în Italia

Agrobiznes se lansează în Italia

Dragi prieteni, astăzi, 21 aprilie, la exact un an de la extinderea Agrobiznes pe piața din România, anunțăm despre lansarea oficială a noului nostru proiect – Agrobiznes.it.

În acest mod, ne propunem să facilităm comunicarea și stabilirea parteneriatelor în sectorul agroalimentar, dar și să aducem mai aproape tehnologiile performante fermierilor din mai multe țări.

„Extinderea Agrobiznes pe piața Italiei face parte din noua filosofie a brandului nostru – „Agricultură fără frontiere”. Este un slogan care definește ambițiile și dorința noastră de a consolida relațiile dintre producători, exportatori și alți actori importanți din sector de pe piața UE. În toți acești ani am reușit să facilităm parteneriate dintre producători și importatori și să prezentăm diferite tehnologii moderne, iar prin lansarea Agrobiznes.it, acest lucru va fi mai ușor de realizat. România a fost punctul nostru de plecare în 2021, iar în acest an Italia devine o nouă punte a „Agriculturii fără frontiere”, a declarat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Proiectul Agrobiznes a fost lansat pe piața media din Republica Moldova în anul 2012, ulterior extinzându-și domeniul de activitate și devenind și un motor important al tehnologiilor moderne.

Sub umbrela Agrobiznes, au fost dezvoltate mai multe proiecte ce facilitează accesul fermierilor la informații și date importante pentru sectorul agricol, cum ar fi prima bibliotecă digitală agricolă din Moldova, prima platformă gratuită de meteo în agricultură – Agrobiznes Meteo sau organizarea Conferinței naționale AgTech.

În 2021, Agrobiznes și-a extins prezența pe piața României. În decurs de un an, site-ul a ajuns printre primele poziții în România, reușind să treacă de cifra de 100.000 de vizitatori unici lunar și să atingă recordul de 25.000 de vizitatori unici pe zi.

Audiența anuală a site-ului Agrobiznes.md este de circa 2 milioane de vizitatori unici, fiind Portalul agricol #1 în Republica Moldova.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Produse de la producători, direct pe Raftul cu Bunătăți Locale din județul Vâlcea

De astăzi, județul Vâlcea se alătură celui mai amplu...

BASF Innovation Hub 2023 prelungește termenul de înscrieri cu două săptămâni

BASF și AHK România revin cu noutăți în ceea ce privește BASF Innovation Hub – competiția dedicată dezvoltării durabile:...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea...

DN AGRAR, creștere de aproape 30% a cifrei de afaceri și triplarea profitului în primul semestru din 2023

DN AGRAR Group (simbol BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, lider în producţia de lapte...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole