2.3 C
București
spot_img

-

HomepageAdvertorialeAgrobiznes se lansează în Italia

Agrobiznes se lansează în Italia

Dragi prieteni, astăzi, 21 aprilie, la exact un an de la extinderea Agrobiznes pe piața din România, anunțăm despre lansarea oficială a noului nostru proiect – Agrobiznes.it.

În acest mod, ne propunem să facilităm comunicarea și stabilirea parteneriatelor în sectorul agroalimentar, dar și să aducem mai aproape tehnologiile performante fermierilor din mai multe țări.

„Extinderea Agrobiznes pe piața Italiei face parte din noua filosofie a brandului nostru – „Agricultură fără frontiere”. Este un slogan care definește ambițiile și dorința noastră de a consolida relațiile dintre producători, exportatori și alți actori importanți din sector de pe piața UE. În toți acești ani am reușit să facilităm parteneriate dintre producători și importatori și să prezentăm diferite tehnologii moderne, iar prin lansarea Agrobiznes.it, acest lucru va fi mai ușor de realizat. România a fost punctul nostru de plecare în 2021, iar în acest an Italia devine o nouă punte a „Agriculturii fără frontiere”, a declarat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Proiectul Agrobiznes a fost lansat pe piața media din Republica Moldova în anul 2012, ulterior extinzându-și domeniul de activitate și devenind și un motor important al tehnologiilor moderne.

Sub umbrela Agrobiznes, au fost dezvoltate mai multe proiecte ce facilitează accesul fermierilor la informații și date importante pentru sectorul agricol, cum ar fi prima bibliotecă digitală agricolă din Moldova, prima platformă gratuită de meteo în agricultură – Agrobiznes Meteo sau organizarea Conferinței naționale AgTech.

În 2021, Agrobiznes și-a extins prezența pe piața României. În decurs de un an, site-ul a ajuns printre primele poziții în România, reușind să treacă de cifra de 100.000 de vizitatori unici lunar și să atingă recordul de 25.000 de vizitatori unici pe zi.

Audiența anuală a site-ului Agrobiznes.md este de circa 2 milioane de vizitatori unici, fiind Portalul agricol #1 în Republica Moldova.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Îngrășămintele verzi: Top 5 specii de plante ce combat dăunători și boli din sol

Sideratele (îngrășămintele verzi) sunt plante cultivate în scopul încorporării...

Bibilica – hrana, creșterea puilor, inițierea afacerii

Creșterea bibilicilor nu diferă de creșterea găinilor. Detalii despre îngrijire, adaptare, alimentație, rația zilnică, reproducere, creșterea puilor, etc. Bibilica este o...

Rațe mute (leșești) – rasă valoroasă pentru carne

Rațele mute sau leșești sunt crescute pentru producția de carne. Acestea se deosebesc esențial de alte rase de rațe....

Cultivarea pătrunjelului pentru rădăcină. Sfaturi utile

Pătrunjelul este o plantă bienală, în primul an formează rozete de frunze și rădăcina tuberizată, iar în al doilea...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate