19.6 C
București
joi, 31 octombrie, 2024

-

HomepageAdvDescoperă speakerii RALF 2024 - fermieri care inspiră viitorul agriculturii

Descoperă speakerii RALF 2024 – fermieri care inspiră viitorul agriculturii

Pe 7 și 8 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel din București, va avea loc RALF 2024 – Romanian Agriculture Leadership Forum, eveniment de referință în agricultura europeană.

Tema principală a forumului din acest an, „Agricultura pregătită pentru viitor,” aduce în prim-plan idei de colaborare, inovare și adaptare, vitale pentru un sector agricol sustenabil, productiv și competitiv.

Evenimentul va reuni fermieri de top din Europa, procesatori, antreprenori și companii inovatoare care vor împărtăși bune practici și viziuni privind viitorul agriculturii.

Speakerii RALF 2024

Printre speakerii de renume invitați la RALF 2024 se numără lideri din domeniul agricol și experți din diverse țări și sectoare, fiecare aducând o contribuție valoroasă prin experiența și cunoștințele lor:

  • Airi Külvet – Fermieră din Estonia, Airi administrează o fermă de familie fondată în 1684, premiată ca „Fermierul Anului 2023” în Estonia. Ea este fondatoarea Grassfed Cattle Quality Scheme, rețea ce reunește peste 100 de fermieri dedicați calității și performanței.
  • David Bell – Câștigător al titlurilor Cereal Grower of the Year 2024 și Farm Manager of the Year, David gestionează ferma Fairfield din Marea Britanie, cu o producție record de orz, utilizată în whisky-ul The Macallan.
  • Benedikt Bösel – Fermier german și autor al bestsellerului „Rebellen der Erde,” Benedikt conduce o fermă de 3.000 ha și este un protagonist în documentarul „Farm Rebellion” difuzat pe Disney+. A fost desemnat „Fermierul Anului” în Germania de CERES.
  • Craig Grant – Distins cu titlul „Fermierul Anului 2023” în Marea Britanie, Craig conduce alături de soția sa o fermă mixtă de 160.000 de păsări, 290 de bovine și 1.000 de ovine.
  • Kamil Kowalski & Paulina Pogorzelska – Acești frați administrează o fermă de 1.000 de hectare în Polonia, axată pe cultivarea cartofilor în condiții de sol dificil și sunt preocupați de dezvoltarea tehnologică a fermei moștenite de la bunicul lor.
  • Cosmin Iancu Fermier român care gestionează peste 1.100 de hectare în Ilfov, Cosmin a implementat idei noi pentru a crește rentabilitatea afacerii.
  • Ioji Zifceak – Cofondator al grupului Maxagro din România, unul dintre cei mai mari operatori agricoli din vestul țării, cu 20.000 de hectare cultivate cu grâu, rapiță și porumb.
  • Alexandru Haită – Director al distileriei Măgura Zamfirei și administrator al cooperativei Tinoasa, cu 21.000 de hectare. Alexandru reprezintă un model de antreprenoriat agricol integrat.
  • Emanuel Iercan – Administrator al Terracult Arad, cu 7.100 de hectare, Emanuel promovează o agricultură adaptabilă la schimbările climatice.
  • Mihai Solomei – Director General la Al Dahra Agricost, gestionează una dintre cele mai mari ferme din Europa, Insula Mare a Brăilei, cu peste 50.000 de hectare.

Alături de fermierii de renume din Europa, vor fi prezenți și reprezentanți ai autorităților, ai instituțiilor bancare, precum și experți din diverse domenii relevante pentru sectorul agricol.

Totodată, Jean Ionescu – Country Leader împreună cu Maria Cîrjă – Marketing Manager, vor reprezenta Corteva Agriscience România și Moldova, în calitate de Master Partener al evenimentului.

RALF 2024 va fi o oportunitate de neratat pentru toți cei implicați în agricultură și agribusiness, oferind o platformă de învățare și networking pentru viitorul agriculturii europene.

Pentru înscrieri la eveniment, accesează următoarele linkuri:

  • Citește despre ->
  • RALF
Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cel mai mare crescător de ovine din România, învinuit de fraudă de fonduri europene

Dumitru Andreșoi, cel mai mare crescător de ovine din...

Erbicidarea cu glifosat – tipuri, sfaturi, aplicare corectă

Glifosatul este un erbicid care acționează la nivel enzimatic, prevenind formarea unor aminoacizi esențiali pentru creșterea plantelor și pentru...

Reguli noi pentru subvenții agricole: Condiționalitatea socială intră în vigoare din 2025

Fermierii vor putea primi plăţile directe sau cele compensatorii în materie de mediu, climă şi bunăstarea animalelor numai dacă...

Vestas a primit o comandă din România pentru turbine eoliene cu o capacitate de 50MW

Grupul danez Vestas Wind Systems A/S a anunţat marţi că a primit o comandă de la firma Eolenerg Project...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole