18.2 C
București
sâmbătă, 5 octombrie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleContract pentru construirea unui sediu nou pentru APIA Arad, scos la licitaţie

Contract pentru construirea unui sediu nou pentru APIA Arad, scos la licitaţie

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Arad a scos la licitaţie un contract în valoare totală estimată de 13,451 milioane de lei, pentru construirea unui sediu nou de birouri, în prezent angajaţii desfăşurându-şi activitatea într-un spaţiu impropriu.

Potrivit anunţului publicat pe SEAP, obiectul procedurii este „Construire sediu de birouri Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean şi Centrul Local Arad, în regim de înălţime P+2E” şi „Împrejmuire şi firmă pe faţadă”.

„Prin realizarea obiectivului de investiţii, respectiv construirea unui sediu nou de birouri, se va crea un spaţiu suficient de lucru pentru desfăşurarea activităţii de primire cereri şi relaţii cu publicul, activitate esenţială în cadrul unui centru judeţean şi local pentru angajaţii care, în prezent, îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu impropriu desfăşurării activităţii, locuri de parcare şi aşteptare fermieri, iar costurile cu asigurarea utilităţilor şi întreţinere a sediului vor scădea semnificativ”, se specifică în anunţ.

Procedura va fi de tip simplificat, iar achiziţia nu implică încheierea unui acord-cadru.

‹ adv ›

Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut, iar tipul finanţării – fonduri bugetare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 iulie, ora 15:00, aceasta fiind şi data de deschidere a ofertelor.

„Dacă se depun două sau mai multe oferte cu preţ egal şi totodată cel mai mic preţ din totalul ofertelor depuse, departajarea ofertelor (cu preţ egal) se va face prin depunerea de către ofertanţii aflaţi în această situaţie a unor noi propuneri financiare”, precizează APIA Arad.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sprijin financiar în valoare de peste 3,98 mln de lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin...
‹ adv ›

APIA a finalizat controlul clasic pe teren – Campania 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează opinia publică că a finalizat controlul clasic pe teren aferent...

APIA: Tinerii fermieri pot depune documente pentru sprijin până pe 30 septembrie 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) amintește fermierilor care au solicitat Sprijinul Complementar pentru Venit pentru Tinerii...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole