Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) va organiza mâine, 10 aprilie 2024, workshop-ul „Rolul administrativ în antreprenoriatul alimentației ecologice și convenționale”.
Proiectat a fi un eveniment foarte atractiv și relevant, workshop-ul este destinat în principal studenților de la inginerie alimentară, iar scopul principal este acela de a introduce tinerii în lumea antreprenoriatului alimentar, fie el convențional sau ecologic.
Invitații, cu vastă experiență în domeniu, sunt Cecilia Țugulea – antreprenor al S.C. Magazia Morăriței S.R.L., președinte al „Asociației Producătorilor Locali Produs în Iași” și Radu Botez – directorul Ecopiața S.A. Iași.
Aceștia vor împărtăși din experiențele lor inedite și valoroase participanților la workshop, ilustrând provocările și oportunitățile în furnizarea de alimente convenționale și ecologice pe scară largă.
Workshop-ul va începe la ora 12:00, în Amfiteatrul B2, situat în clădirea TPPA a USV Iași.