12.8 C
București
miercuri, 15 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleVrancea: Explozie la un uscător de cereale. Trei persoane, rănite

Vrancea: Explozie la un uscător de cereale. Trei persoane, rănite

O explozie a avut loc, miercuri după-amiază, la un uscător de cereale, în municipiul Adjud, judeţul Vrancea, deflagraţia nefiind urmată de incendiu. Trei persoane sunt rănite, fiind conştiente, a transmis news.ro.

Pompierii vrânceni au concluzionat că explozia produsă la un uscător de cereale din municipiul Adjud a avut drept cauză o acumulare de gaze, apărută într-un moment în care instalaţia a fost oprită. Deflagraţia a avut loc la repornirea uscătorului.

„Instalaţia de uscare a fost oprită pentru aproximativ 30 minute, iar la repornire, din cauza unor acumulări de gaze combustibile, s-a produs explozia”, transmit oficialii ISU Vrancea.

Cele trei persoane rănite în deflagraţia care nu a fost urmată de incendiu – bărbaţi cu vârste de 32, 42 şi 52 ani – au suferit arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei şi membrelor superioare.

Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Municipal Adjud, iar cea de-a treia  a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Campania europeană de responsabilizare a consumatorilor Safe2Eat revine în România

Campania europeană de responsabilizare a consumatorilor Safe2Eat revine în România în 2024, axându-se pe trei teme esenţiale, respectiv aditivii...

Zilele Horticulturii Clujene, ediția a III-a, va avea loc în 17-19 mai 2024

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca se bucură să anunțe organizarea în campus, pe platoul din...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole