8.9 C
București
miercuri, 3 decembrie, 2025
IT
MD

-

HomepageAdvVIDEO. Impactul strategiei Farm To Fork asupra agriculturii din România

VIDEO. Impactul strategiei Farm To Fork asupra agriculturii din România

Pe fondul preocupărilor membrilor APPR privind țintele strategiei Farm To Fork, a fost inițiat un studiu care analizează impactul reducerii cantităților de pesticide și îngrășămintelor asupra agriculturii din România.

Acesta a fost realizat de Universitatea de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti și finanțat de APPR – Mandru că sunt fermier.

În cadrul cercetării au fost evidențiate aspecte ale consecințelor aduse agriculturii naționale odată ce se va implementa strategia Farm To Fork.  

Din cele 8 țări participante la studiu în perioada de referință 2010-2019România se află pe ultimele locuri în ceea ce privește consumul de îngrășăminte cu AZOT, FOSFOR și POTASIU.

Care sunt urmările pentru agricultura din România odată ce va fi pusă în vigoare această strategie? Cum îi afectează pe consumatori aceste consecințe și ce se poate schimba în modul în care consumăm produsele locale?

Vizualizaţi videoclipul integral pentru a afla concluziille studiului, dar și modul în care acestea ne vor impacta atât pe noi, fermierii, cât și pe consumatorii finali.

APPR
APPRhttp://apprs.ro
APPR reprezintă producători agricoli și reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Nufarm România preia coordonarea operațiunilor din R. Moldova și deschide o nouă etapă pe piața locală

După aproape două decenii de prezență în agribusiness-ul românesc,...

Syngenta și Amoéba semnează un acord pentru dezvoltarea de biopreparate pentru protecția cerealelor în Europa

Syngenta Crop Protection și compania franceză de biotehnologie Amoéba SA au semnat un Memorandum de Înțelegere pentru dezvoltarea și...

Insecticidul biologic Spruzit® – aliatul legumicultorilor în lupta cu dăunătorii

Combaterea dăunătorilor rămâne una dintre cele mai mari provocări pentru legumicultori, mai ales în perioada de vară, când afidele,...

Inoxul în sectorul agro-alimentar: Cum oțelul inoxidabil (304/316L) garantează siguranța alimentară și conformitatea cu standardele UE

Sectorul agro-alimentar din România se află într-o continuă expansiune, însă această creștere aduce cu sine o presiune imensă: necesitatea...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole