9.9 C
București
miercuri, 2 aprilie, 2025
IT
MD

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleProducătorii români de carne de porc discută despre combaterea Pestei Porcine Africane...

Producătorii români de carne de porc discută despre combaterea Pestei Porcine Africane şi situaţia sectorului

Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc Din România (APCPR) organizează joi o conferinţă de presă în care va prezenta perspectivele sale faţă de planul de măsuri pentru combaterea Pestei Porcine Africane, precum şi impactul răspândirii accelerate a bolii pe teritoriul României.

Alte două subiecte care urmează să fie abordate sunt necesitatea finanţării exploataţiilor de suine prin intermediul măsurilor reglementate de Comisia Europeană, dar şi situaţia actuală generală a a sectorului cărnii de porc în România şi măsurile legislative de impact în domeniu.

‹ adv ›

Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc Din România reuneşte în prezent peste 100 de membri care desfăşoară activităţi de creşterea porcinelor, abatorizare şi prelucrare de carne de porc, prestatori de servicii pentru filiera cărnii de porc din România şi unităţi de învăţământ/cercetare de profil.

Sursa foto: canadianfoodfocus.org

‹ adv ›

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Două focare active de pestă porcină africană în județul Bihor. Măsuri de prevenire

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Bihor informează...
‹ adv ›

Focare de pestă porcină africană în Buzău: 29 de porci sacrificați

Un număr de 29 de porci au fost sacrificați pe raza comunelor Zărnești și Sărulești din județul Buzău, după...

Focar de pestă porcină africană în județul Olt: Autoritățile iau măsuri pentru limitarea răspândirii

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt informează că a fost confirmat un focar de pestă porcină...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole