26.3 C
București
joi, 3 octombrie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleCasa Verde Fotovoltaice: Fondurile de peste 319 mln de lei alocate regiunii...

Casa Verde Fotovoltaice: Fondurile de peste 319 mln de lei alocate regiunii Nord-Est, epuizate

Bugetul de peste 319 milioane de lei alocat regiunii Nord-Est, în cadrul programului „Casa Verde Fotovoltaice”, s-a epuizat, a transmis Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat.

„Astăzi, 1 octombrie 2024, ora 10:00, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Nord-Est.

Bugetul de 319.380.000 lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral prin înscrierea unui număr de 10.646 de persoane fizice”, notează instituţia.

Înscrierile persoanelor fizice vor continua miercuri, 2 octombrie, cu regiunea Sud-Est (judeţele: Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Vrancea şi Tulcea), pentru care există o alocare financiară de 242,73 milioane de lei.

Perioada de înscriere începe la ora 10:00 şi se termină la ora 23:59 pentru fiecare regiune, în limita bugetului alocat.

‹ adv ›

Finanţarea se acordă în cuantum de maximum 30.000 lei pentru achiziţionarea şi montarea unui sistem de panouri fotovoltaice şi a unei instalaţii de stocare a energiei electrice produse din surse regenerabile, cu condiţia suportării unei contribuţii proprii a beneficiarului de 3.000 lei.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Casa Verde Fotovoltaice: 8.091 de dosare depuse în Regiunea Sud-Est

Un număr de 8.091 de persoane fizice din regiunea...
‹ adv ›

Casa Verde Fotovoltaice: Bugetul alocat Regiunii Nord-Vest, epuizat în două minute

Bugetul de 274,29 milioane de lei alocat Regiunii Nord-Vest pentru Casa Verde Fotovoltaice 2024, s-a epuizat în două minute...

Fechet: Buget record de 2 miliarde lei pentru Casa Verde Fotovoltaice 2024

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a alocat cei mai mulţi bani pentru Programul „Casa Verde Fotovoltaice”, sesiunea 2024, care...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole