13.6 C
București
luni, 16 septembrie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleICL continuă expansiunea globală - acord de distribuție de 170 mln dolari...

ICL continuă expansiunea globală – acord de distribuție de 170 mln dolari în China

Compania globală de minerale speciale, ICL, a semnat un acord pe cinci ani cu AMP Holdings Group Co., una dintre principalele companii de distribuție agricolă din China.

Acordul, evaluat la aproximativ 170 de milioane de dolari, va fi valabil până în 2028 și susține obiectivul declarat al ICL de a extinde oferta de produse Growing Solutions și de a poziționa afacerea pentru o creștere suplimentară pe piețele majore.

Acordul vizează îngrășămintele speciale solubile în apă, care sunt utilizate în irigarea prin picurare și destinate culturilor cu valoare adăugată, precum măr, pepeni verzi, legume, căpșuni, ghimbir și struguri. Acesta include un angajament minim de achiziție, cu anumite condiții de exclusivitate bazate pe brand și regiune.

‹ adv ›

ICL este dedicată inovării continue și aducerii de idei și produse noi către parteneri precum AMP. Aceasta include oferte precum introducerea recentă de către companie a unei soluții unice de suspensie de fosfat și potasiu, care a fost proiectată special pentru aplicarea cu drona, un sector agricol în plină dezvoltare în China.

Un partener strategic de îngrășăminte speciale pentru ICL de câțiva ani, AMP Holdings a fost pionier în distribuția de produse speciale bazate pe fertirigare în China și a fost lider în acest domeniu de mai bine de un deceniu.

Elad Aharonson icl

„Produsele noastre, îngrășămintele solubile sunt recunoscute ca lideri de piață în China – o regiune cheie pentru noi – iar acest acord cu AMP Holdings va consolida și mai mult poziția ICL în segmentul premium al pieței de îngrășăminte speciale din China”, a declarat Elad Aharonson, președintele ICL Growing Solutions.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Importurile de gaze au crescut cu aproape 5,9% în primele şapte luni din 2024

România a importat, în primele şapte luni din 2024,...
‹ adv ›

TalentA 2024: Granturi de 15.000 USD pentru femeile inovatoare în agricultură

Corteva Agriscience, compania internațională de cercetare și dezvoltare în domeniul agriculturii, anunță lansarea celei de-a cincea ediții a programului...

Bayer anunță un parteneriat strategic cu Agricolumn

Bayer anunță parteneriatul strategic cu Agricolumn, companie de prestigiu în analiza pieței agricole din România și din regiune. Prin...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole