20 C
București
sâmbătă, 7 septembrie, 2024

-

HomepageAdvKinze Manufacturing își extinde rețeaua de vânzări și servicii în România

Kinze Manufacturing își extinde rețeaua de vânzări și servicii în România

Producătorul american de echipamente agricole, cu aproape șase decenii de activitate în Statele Unite și peste patru decenii în Europa (producție europeană din 2013), își extinde rețeaua de vânzări și servicii în România.

Până acum, K-Planter SRL a fost singurul distribuitor al produselor Kinze în țară, fiind parte a rețelei de dealeri Kinze din 2018.

Pentru a îmbunătăți experiența fermierilor locali cu produsele agricole Kinze și pentru a crește vânzările pe această piață potențială, distribuitorul local K-Planter a luat măsuri pentru a-și extinde rețeaua de sub-dealeri în România, permițând produselor Kinze să ajungă în toate colțurile României.

Doi noi parteneri K-Planter în România

kinze 3505

Una dintre companiile care se alătură rețelei de vânzări și servicii Kinze în Europa este Agro Interbrands SRL. Gestionată de directorul Alexander Canache, Agro Interbrands vinde diverse echipamente agricole în România din 2016.

Compania a semnat un acord de parteneriat cu K-Planter și va raporta actualului distribuitor Kinze din țară pentru vânzările de produse Kinze. SC Agro Interbrands SRL va fi responsabilă de vânzarea și întreținerea echipamentelor agricole Kinze în regiunea de nord-est a României.

În ianuarie, noul sub-dealer a vizitat fabrica Kinze Europe din Lituania, unde au fost prezentate produsele, istoria și rădăcinile companiei în Statele Unite.

alexander canache

„Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a vizita fabrica Kinze Europe și de a întâlni echipa extrem de profesionistă. Scopul nostru este să găsim soluția de semănat potrivită, care să corespundă așteptărilor fermierilor români. În ultimii ani, țara a fost foarte uscată, așa că cred că trebuie să ne uităm la semănătorile no-till sau mini-till pentru a menține agricultura de calitate. Produsele Kinze au fost întotdeauna cunoscute ca fiind unele dintre cele mai calitative și eficiente soluții”, a împărtășit Alexander Canache.

A doua companie care se alătură rețelei de vânzări și servicii Kinze în România este Dicor Land SRL. Această companie furnizează utilaje agricole, piese, soluții tehnice, servicii și finanțare necesare operațiunilor agricole. Dicor Land operează în România din 2013.

dicorland

„Acest acord, cu K-Planter, a devenit oficial la Târgul AgriPlanta 2024, unde am anunțat cu bucurie că acest parteneriat va fi util pentru fermierii români. Recomandăm echipamentele Kinze clienților și fermierilor Dicor Land din toată țara, deoarece se remarcă prin calitate superioară, operare rapidă, eficiență și, de ce nu, rentabilitate. Vizual, dacă te uiți la ele, înțelegi că sunt un produs de top. Nu cumpărați acest produs doar pentru unu, doi sau cinci ani, ci pe termen lung”, spune Ionuț Podaru, Manager de Produs Dicor Land.

„Suntem încântați să primim DicorLand ca nou sub-dealer în România! Vremuri interesante ne așteaptă pentru echipa noastră și clienți!”, spune Andrius Pavilonis, Director de Vânzări la Kinze Europe.

Jana Michalova, directorul K-Planter, distribuitorul din România, subliniază că acesta este un pas mare înainte pentru fermierii români pentru a găsi soluția potrivită pentru fermele lor.

Acest lucru va accelera, de asemenea, calitatea serviciilor, îmbunătățind experiența clienților existenți și noi atunci când aleg produsele de echipamente agricole Kinze.

jana michalova k planter

„Suntem foarte fericiți să anunțăm că vom avea doi noi reprezentanți de vânzări pentru echipamentele agricole Kinze în România. Reprezentanții vor acoperi diferite regiuni ale țării: Agro Interbrands va opera în regiunea de nord-est, în timp ce Dicor Land va fi responsabilă de vânzări în regiunea de sud-vest. Prin acest pas, dorim ca echipamentele Kinze să fie cât mai aproape de clienții finali – fermierii. Ne dorim ca fermierii și managerii de ferme să poată contacta noii noștri reprezentanți în regiunile pe care le cunosc pentru produsele și configurațiile Kinze.

Pentru a ne asigura că noii noștri reprezentanți pot ajuta fermierii să aleagă soluția potrivită pentru fermele lor, am organizat sesiuni de formare cu echipa de specialiști Kinze Europe la fabrica din Lituania.

Ne dorim ca toate informațiile să fie transmise corect în timpul procesului de vânzare, astfel încât fermierii să știe că pot găsi soluția de semănat potrivită cu Kinze.

În ceea ce privește K-Planter, vom continua să servim clienții existenți și să îi sprijinim cu servicii. Cu toate acestea, dacă este necesar, clienții existenți ai K-Planter pot fi, de asemenea, deserviți de noii noștri reprezentanți în țară”, spune Jana Michalova, Director K-Planter.

Brian McKown, Vicepreședinte Executiv și Chief Operating Officer – Kinze U.S. | Director – Kinze Europe:

brian mckown kinze

„Kinze Europe este foarte încântată că distribuitorul nostru exclusiv din România, K-Planter SRL, continuă să dezvolte rețeaua de dealeri Kinze în România. Cu adăugarea Dicor Land și Agro Interbrands, Kinze va avea reprezentare localizată și expertiză în regiunile agricole importante, permițând fermierilor accesul la cele mai precise semănători din lume”.

Acordurile de parteneriat între K-Planter, SC Agro Interbrands și Dicor Land au fost semnate în primăvara anului 2024 și au intrat în vigoare imediat.

Kinze Europe urează bun venit noilor sub-dealeri în rețeaua de vânzări și servicii și le dorește succes în vânzările viitoare.

Mai multe despre Kinze Europe

Kinze Europe și-a început activitatea în 2013, valorificând performanțele puternice de export ale Kinze Manufacturing din trecut, având scopul de a reduce sarcinile de producție din Statele Unite și de a avea un al doilea punct logistic în Europa, mai aproape de clienții existenți și potențiali.

Compania operează sub valori fundamentale: integritate, inovație, excelență, orientare spre client și respect reciproc. Compania produce și vinde semănători pentru culturi în rânduri, cărucioare pentru cereale și echipamente de prelucrare a solului.

Informații de contact pentru K-Planter SRL: High-Tech Industry Park Craiova SRL, Calea București 325 C, Craiova 200621, România | Telefon: +40733933415 | kplanter.com.

Informații de contact pentru SC Agro Interbrands SRL: Str. Radu Beligan 200, Filipești 607185, România | Telefon: +40754228139 / +40754228433 | aib-europe.com.

Informații de contact pentru Dicor Land SRL: DN65, Piatra Olt 235500, România | Telefon: +40 753 137 357 | dicorland.ro.

K-Planter
K-Planterhttps://www.kplanter.com
Dealer Oficial pentru echipamentele de producție Kinze Manufacturing în România.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Norofert, parteneriat cu IFC pentru susținerea practicilor agricole durabile și combaterea schimbărilor climatice 

Norofert, principalul producător de inputuri organice pentru agricultură și...

Agil 100 EC – Cel mai rapid graminicid cu eficacitate imediată asupra buruienilor

Cultura de rapiță, o cultură foarte importantă în fiecare fermă din România, vine în rotație după culturile de cereale,...

Libra Internet Bank a raportat un profit net în scădere cu aproape 7%, în primul semestru din 2024

Libra Internet Bank a raportat un profit net de 149,5 milioane lei, în primele şase luni ale acestui an,...

Două boli noi la sfeclă de zahăr devin provocări majore pentru cultivatori

Două boli noi amenință productivitatea sfeclei de zahăr și devin provocări majore pentru cultivatorii de sfeclă de zahăr și...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole