15.4 C
București
joi, 30 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleExpoFerma, primul târg digital de agricultură din România

ExpoFerma, primul târg digital de agricultură din România

Prima ediţie a târgului digital ExpoFerma va avea loc în perioada 14-17 iunie 2021 pe o platformă online interactivă dedicată, realizată de către LiveExpo.ro, accesul publicului fiind gratuit, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, sistemul informatic care stă la baza ExpoFerma va permite furnizorilor de produse şi servicii adresate fermierilor să obţină un nivel de interactivitate maxim cu profesioniştii în agricultură care vizitează online Expoferma.

Totodată, Live Expo a organizat, cu succes, anul trecut două saloane auto în format digital-interactiv: Salonul Auto GAS (12-15 octombrie 2020) şi Salonul Auto SUV&Crossover (27 noiembrie 2020).

Platforma LiveExpo.ro permite o interacţiune foarte rapidă, accesibilă de pe orice dispozitiv digital (smartphone, tabletă, laptop, desktop).

Utilizatorul nu este scos din pagină indiferent de acţiunea pe care o întreprinde asupra tool-urilor şi prezentărilor. Astfel, partenerii vor avea acces în două sesiuni: main stage şi stand privat.

„Inserăm un Showroom Online Interactiv cu listarea a 1-9 produse cu prezentare individuală, plus personalizarea butoanelor de prezentare a produsului şi colectarea datelor pentru interacţiunea directă mail furnizor-client, cât şi indexarea unei prezentări în format PDF cu posibilitatea de printare/descărcare”, se mai spune în comunicat.

Potrivit organizatorilor, în perioada imediat următoare, companiile din agribusiness vor primi o prezentare completă a sistemului de standuri digitale propus, a modului de interacţiune cu fermierii, a agendei evenimentului în toate cele patru zile de desfăşurare, precum şi conferinţelor tematice zilnice de pe scena principală a Expoferma.

LiveExpo.ro este o platformă digitală pentru evenimente de tip expoziţii, webinarii, lansări de produs etc., care are la bază interacţiunea rapidă, accesibila şi detaliată între furnizorii de produse şi potenţialii clienţi.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Analiză: Timiş, în topul judeţelor cu potenţial agricol ridicat

Judeţul Timiş se află în topul judeţelor cu potenţial agricol ridicat, fiind primul ca suprafaţa agricolă, cu 693.034 hectare,...

Prahova: Agricultorii spun că situaţia grâului e critică din cauza secetei şi cer desfiinţarea sistemului antigrindină

Agricultorii din judeţul Prahova spun că, la această oră, situaţia culturilor de grâu este critică pe fondul secetei şi...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole