15.8 C
București
vineri, 3 mai, 2024

-

HomepageAdvTractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an? 

„Participarea Sigma CVM România la Agraria în acest an reflectă angajamentul nostru continuu față de sectorul agricol din România.

Așteptăm cu nerăbdare fiecare oportunitate de a discuta cu fermierii, profesioniștii din industrie și cu factorii de decizie, pentru a prezenta cele mai noi echipamente și servicii agricole.

Acest eveniment ne oferă o platformă valoroasă pentru consolidarea relațiilor în industrie și demonstrarea angajamentului nostru de a sprijini fermierii din România”.

Puteți elabora asupra inovațiilor specifice sau a produselor noi pe care Sigma CVM România le-a prezentat la Agraria în acest an? Este prima dată când acest tractor extraordinar, MF 9S, este prezentat fermierilor români. Așadar, ce ne puteți spune despre acest model? 

sigma romania

„Intr-adevăr, la Agraria, Sigma CVM România a prezentat tractorul MF 9S pentru prima dată fermierilor din România.

Acest model reflectă angajamentul Massey Ferguson față de inovație, fiabilitate și performanță în sectorul agricol.

MF 9S vine în echiparea Exclusive, cel mai înalt nivel tehnic de la Massey Ferguson și oferă caracteristici și funcții avansate pentru îmbunătățirea confortului și ușurinței de utilizare, combinat cu automatizare optimă, capacități de agricultură inteligentă și conectivitate completă.

Echipa noastră este pregătită să ofere detalii despre toate caracteristicile și să preia comenzile pe care le putem livra începând din ianuarie 2025.

În plus, am prezentat o gamă de produse și soluții inovatoare menite să îmbunătățească productivitatea și eficiența în ferme”.

massey ferguson 9s

Cum contribuie colaborarea Sigma CVM România cu Massey Ferguson și alte branduri renumite la sectorul agricol din România? 

„Colaborarea noastră cu Massey Ferguson este una îndelungată și monitorizăm constant noile soluții disponibile în Europa, precum și nevoile fermierilor români, astfel încât să ne asociem și cu alte branduri renumite pentru a aduce tehnologie de vârf, fiabilitate și expertiză globală fermierilor din întreaga țară.

Oferind o gamă diversificată de echipamente și soluții de înaltă calitate, suntem alături de fermieri și îi ajutăm să facă față provocărilor agriculturii moderne și să-și îmbunătățească productivitatea și sustenabilitatea.

Luăm în considerare evoluția peisajului agricol, iar acesta este motivul pentru care, pe lângă Irriland și Siloking, am semnat anul acesta cu Amazone și Sky Agriculture, deoarece doar diversificând portofoliul reușim să oferim soluții complete pentru a adresa problemele diverse ale fermierilor”.

Puteți oferi mai multe detalii despre strategiile pe care Sigma CVM România le adoptă pentru a oferi soluții de finanțare flexibile și pentru a prioritiza calitatea serviciilor pentru fermierii români? 

„Sigma CVM România este dedicată sprijinirii fermierilor români prin soluții de finanțare flexibile și calitate de top a serviciilor.

Departamentul comercial al Sigma CVM România se evidențiază prin furnizarea de soluții de finanțare flexibile și prin adaptarea ofertelor pentru a satisface nevoile specifice ale clienților.

Reprezentanții regionali oferă în prezent o gamă largă de opțiuni de finanțare, dând posibilitatea fermierilor să selecteze soluția care se potrivește cel mai bine cu planurile lor de investiții și dezvoltare.

În cadrul ofertelor noastre promoționale actuale, avem prețuri promoționale pentru mai multe modele Massey Ferguson.

Suntem bucuroși să spunem că suntem în poziția de a răspunde rapid nevoilor fermierilor oferind o livrare rapidă, din stoc, pentru câteva modele, cum ar fi: MF 5711 M D4 Premium la 65.500 €, MF 5711 M D4 la 62.900 €, MF 5710 M la 53.300 €, MF 8740S Dyna-VT New Exclusive Autoguide Ready la 268.900 €, MF 5S.135 Dyna-4 Essential la 84.000 €, MF 5S.135 Dyna-4 Essential Autoguide Ready la 87.000 €, MF 8S.205 Dyna-7 Efficient la 137.700 €, MF 7S.155 Exclusive la 130.500 €, MF 7347S MCS la 176.774 €.

Pentru mai multe detalii despre prețuri și opțiuni de finanțare, încurajăm fermierii interesați să ia legătura direct cu echipa noastră”.

Ce pot să se aștepte participanții și fermierii de la prezența Sigma CVM România la târgurile viitoare în ceea ce privește experiențele interactive, demonstrațiile și oportunitățile de colaborare? Care sunt acestea? 

„Participanții și fermierii se pot aștepta la o experiență deosebită la standul nostru în cadrul târgurilor viitoare.

Vom oferi demonstrații interactive ale echipamentelor noastre, vom avea discuții despre ce este important pentru fiecare client atunci când caută soluții agricole integrate și vom oferi informații despre opțiunile de finanțare și serviciile post-vânzare.

Echipa noastră va fi disponibilă pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi soluții personalizate, asigurându-ne astfel că fermierii iau decizii informate care să le aducă beneficii activității lor. 

În plus, vom fi prezenți în perioada următoare la alte evenimente cheie precum Agriplanta-Romagrotec, Merpano, Ziua Rapiței, demonstrații pentru Amazone și Sky Agriculture, oferind o gamă largă de oportunități de colaborare pe tot parcursul anului și desigur ne face plăcere să anunțăm evenimentele MF eXperience care sunt extrem de populare printre fermieri”.

Vezi și Sigma CVM România anunță participarea sa la mai multe târguri agricole cheie din întreaga țară.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile...

Grupul OMV Petrom a înregistrat un profit net de 1,39 miliarde lei în primul trimestru, în scădere cu 6%

Grupul OMV Petrom a obţinut în primele trei luni ale acestui an un profit net de 1,399 miliarde de...

Cricova – soiuri noi pentru vinuri și spumante selecte și oportunități excelente în turism

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova marchează un moment semnificativ în expansiunea sa, prin inițierea plantării a 51...

Îngrășăminte specializate Dr Green – soluții avansate în fertilizarea culturilor

Dr Green este o companie poloneză modernă, în creștere rapidă, care produce îngrășăminte foliare inovatoare pentru toate culturile agricole.  Dr Green...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole