19.5 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

HomepageAdvNumărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase – fermieri, comercianți, experți în logistică, procesatori, specialiști în inputuri și depozitare, profesioniști în finanțe etc., se vor întâlni pentru a doua oară în capitala României, în perioada 10-11 aprilie, la EuroGrain Exchange 2024, eveniment conceput ca un prim summit al primăverii dedicat industriei cerealelor, la care s-au înscris deja peste 500 de participanți, din 31 de țări. Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Precizăm că aplicația mobilă va fi lansată pe 5 aprilie și astfel veți putea intra în legătură cu toți participanții și veți putea stabili contacte înainte de deschiderea oficială.

Cu o săptămână înainte de începerea evenimentului, găzduit de Radisson Blu Hotel din București, anunțăm o listă impresionantă de expozanți, care își vor prezenta participanților misiunea și viziunea inovatoare ce va deveni apoi un reper pentru dezvoltarea ulterioară a sectorului cerealelor din Europa Centrală și de Est, regiunea Mării Negre și din Balcani.

Din această listă nu lipsesc nume mari pentru producția, stocarea și comerțul cu cereale din România (CerealCom Dolj, Forumul APPR, Maria Shiping, Umex, Biochem Organics, Mall Agro), Bulgaria (Grainstore, Elica și Agroblok) și Ucraina (Grain Capital), mari companii de logistică și transport din Europa (QSS, Solo Engineering, Unia Araj, Mulmix) și, nu în ultimul rând, consultanțe agricole –  Argus Media, Agricore Bulgaria și AgriPortal România – ultimele două companii fiind și organizatorii evenimentului. 

De asemenea, lista partenerilor evenimentului este deosebit de lungă și cuprinde nume mari din industrie, dintre care spicuim doar câteva: Euronext, Gafta, Lipsa, Cargill, Rabobank, StoneX, APK-Inform, LDC, CHS, Expur (Avril), Agxecutive etc.

Nu uitați că înscriere la EuroGrainExchange 2024 – a cărui agendă se întinde pe 2 zile de dezbateri și mese rotunde, cu 5 mari teme de discuție ce încearcă să cuprindă toate subiectele care preocupă în prezent piața cerealelor, în contextul economic și geopolitic global -,  vă oferă posibilitatea de a participa la activitățile din programul paralel al evenimentului:

  • Seminar de transport maritim de la AGA Partners – Navigarea pe mări legale: perspective asupra transportului și disputelor maritime – 10 aprilie, ora 09:00.
  • Vizita de o zi întreagă a Portului Constanța: Portul Constanța: vizita terminalelor de cereale și întâlnire cu autoritățile portuare – 9 aprilie, ora 09:00.
  • Atelier de management al riscului de la StoneX & Euronext: Fundamentele managementului riscului de preț al mărfurilor – 10 aprilie, ora 09:00.

Profitați de ultimele zile de înscriere la EuroGrain Exchange 2024 pentru a fi alături de vizionari ai sectorului cerealelor ce vor oferi cunoștințe teoretice și practice valoroase, menite să vă formeze abilitățile necesare pentru a putea naviga într-un mediu deosebit de volatil existent în prezent pe piață, pentru a obține avantaje competitive.

Alăturați-vă EuroGrain2024 pentru a descoperi superputerea europeană în creștere pentru industria cerealelor – Balcanii, Dunărea, ECE și Ucraina – ce va avea un cuvânt important de spus în conturarea viitorului sustenabilității și securității alimentare pentru Europa. 

Pentru detalii:

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole