7.8 C
București
marți, 23 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleArad: Coloană de camioane de trei kilometri înainte de PTF Nădlac II;...

Arad: Coloană de camioane de trei kilometri înainte de PTF Nădlac II; se aşteaptă două ore la ieşire

O coloană de camioane de trei kilometri s-a format, miercuri, pe autostradă înainte de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, unde şoferii trebuie să aştepte pentru ieşirea din ţară cel puţin două ore.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Dincă, a declarat, că traficul greu este intens şi la Vărşand şi Nădlac I.

„Se înregistrează un număr mare de automarfare prezentate la verificările de frontieră, dar cel mai mare timp de aşteptare este la Nădlac II. Aici sunt disponibile trei artere de ieşire pentru traficul greu iar timpul de aşteptare este de 120 de minute.

Le recomandăm şoferilor care se îndreaptă spre frontieră să consulte aplicaţia ‘Trafic online’ de pe site-ul Poliţiei de Frontieră pentru a găsi punctele mai puţin aglomerate prin care pot trece în Ungaria”, a afirmat Dincă.

La Vărşand, unde sunt disponibile trei artere pentru camioane, şoferii aşteaptă aproximativ 90 de minute pentru a intra în ţara vecină, în timp ce la Nădlac I se aşteaptă mai puţin, 30 de minute, iar aici este deschisă o arteră.

Pe sensul de intrare în România, cel mai aglomerat punct este tot Nădlac II, unde se aşteaptă 90 de minute.

În cazul traficului uşor şi turistic, tranzitarea frontierei cu Ungaria prin judeţul Arad se face normal pe ambele sensuri.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

1 COMENTARIU

  1. De ce nu va spun ca , autovehiculele care sunt din UE ,trebuie sa aștepte la coada după cele din NONUE . Asta în condițiile , în care sunt doua linii separate: UE și ALL PASAPORT .Dar , noi îi dăm înainte cu Schengen….Ministrul Predoiu asta nu vede și nu știe, bine ca a scos radarele pe toate drumurile și polițiștii stau cu, pistolul ascunși după stâlpi și în boscheți…

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ovidiu Bucătaru: Agricultura oferă o șansă spre reindustrializarea României

Agricultura românească se află la un punct de cotitură,...
‹ adv ›

Suprafața cultivată cu sfeclă de zahăr va crește cu peste 13% – estimare USDA

Producția de sfeclă de zahăr a României ar putea crește în anul de marketing 2024/2025 cu 13%, compensând producțiile...

Târgul de Florii – Eveniment de promovare a produselor autohtone din zona montană

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Cooperativa Caprirom Sud-Muntenia în parteneriat cu Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM)...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole