24.5 C
București
duminică, 26 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleUrbea Food Fest se va desfăşura anul acesta în şase oraşe

Urbea Food Fest se va desfăşura anul acesta în şase oraşe

Urbea Food Fest, eveniment al cărui obiectiv este să promoveze cultura ospitalităţii şi să aducă atmosfera marilor festivaluri în oraşele medii şi mici din România, se va desfăşura în acest an în şase localităţi – Suceava, Câmpulung, Alba Iulia, Deva, Piatra Neamţ şi Vaslui.

„Participanţii se vor putea bucura de preparate de street food din cele mai apreciate bucătării ale lumii, show-uri culinare susţinute de chefi celebri, demonstraţii de flair bartending şi ateliere de gătit pentru copii.

Organizat în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Industriei Ospitalităţii, Urbea Food Fest reprezintă un efort concret de a promova meseriile din industria alimentară şi de a reconecta comunitatea cu acestea”.

În 2024, Urbea Food Fest va ajunge în oraşe precum: Suceava, Câmpulung, Alba Iulia, Deva, Piatra Neamţ şi Vaslui.

Datele evenimentelor vor fi anunţate în perioada următoare.

În 2023, conceptul a debutat în trei oraşe: Deva, Baia Mare şi Piatra-Neamţ.

„Cu o durată totală de opt zile, festivalul a generat vânzări de peste 120.000 de euro, transformându-se într-un eveniment culinar remarcabil. În fiecare zi, festivalul a atras un trafic de aproximativ 5.000 de participanţi.

Un element distinctiv la Urbea Food Fest a fost reprezentat de implicarea activă a comunităţii, cu 150 de copii participând la cursurile de gătit susţinute de către chef Alex Cîrţu şi echipa sa.

Alături de acesta, chef Bogdan „Dexter” Alexandrescu a oferit spectacole culinare captivante în fiecare oraş, alături de cel mai bun barman român în activitate, Narcis Dulgheriu, care a încântat spectatorii cu spectacole impresionante de flair bartending”, informează organizatorii.

Pentru fiecare eveniment, organizatorii au făcut o selecţie de până la 10 dintre cele mai apreciate food truck-uri din România, acestea acoperind bucătării precum cea grecească, italiană, thailandeză sau cubaneză.

Cele mai vândute produse sunt din categoria burgeri, iar îngheţata thailandeză a fost vedeta preferată a copiilor.

„Pregătim pentru această vară multe surprize pentru participanţii la evenimentele noastre. Vom avea un număr crescut de food truck-uri şi divertisment de calitate pentru întreaga familie.

Urbea Food Fest nu este doar un festival, este un concept care aduce beneficii comunităţilor şi industriei gastronomice într-un mod sustenabil, generând exemple de bune practici.

Ne-am propus să reconectăm întreaga comunitate prin voie bună şi timp de calitate petrecut în propriul oraş”, declară Adriana Ion, CEO Urbea Food Fest.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va...
‹ adv ›

Peste 80 de expozanţi vor participa la cea de-a XX-a ediţie a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureştene

Peste 80 de expozanţi vor participa în perioada 9 - 12 mai la cea de-a XX-a ediţie a evenimentului...

Ziua Fructelor 2024 – cel mai important eveniment al sectorului horticol din Republica Moldova

Asociația Moldova Fruct din Republica Moldova și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova invită pe 12 iulie 2024 la Ziua Fructelor 2024. „Evenimentul...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole