24.9 C
București
vineri, 14 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleFRUIT LOGISTICA 2024: accent sporit pe agricultura inteligentă și startup-uri tehnologice

FRUIT LOGISTICA 2024: accent sporit pe agricultura inteligentă și startup-uri tehnologice

FRUIT LOGISTICA, târgul lider pentru afaceri globale cu produse proaspete, continuă să șteargă limitele și să ofere o platformă pentru tehnologiile emergente să se lanseze.

Agrobiznes este partener media de promovare a evenimentului.

Organizată la Berlin, în perioada 7-9 februarie 2024, expoziția va dezvălui un program de conținut semnificativ extins care explorează transformarea digitală în agricultură: un domeniu esențial și incitant de dezvoltare care schimbă modul în care fructele și legumele proaspete sunt produse, furnizate și vândute.

Sub noul său banner Farming Forward, 22 de expozanți diferiți din sectorul agriculturii inteligente vor urca pe o scenă nouă în Sala 3.1. În diminețile de miercuri 7 februarie și joi 8 februarie, aceștia vor prezenta tehnologii de ultimă oră și vor oferi perspective despre o „revoluție digitală în agricultură”.

Participanți notabili includ ABZ Innovation, Clarifruit, Hectre, WayBeyond și Aerobotics, toți având progrese semnificative cu noi tehnologii precum drone, AI, colectarea de date, cartografierea randamentelor și alte aplicații digitale.

În după-amiezile de miercuri și joi, Tom Stenzel din CEA Alliance din SUA va folosi aceeași scenă pentru a găzdui discuții despre diferite aspecte legate de viitorul Agriculturii în Mediu Controlat (CEA).

Aceste subiecte includ sustenabilitatea în producția interioară, viabilitatea viitoare a agriculturii verticale și tehnologiile emergente. Vor vorbi Rick Schneiders de la Siemens și Ellis Janssen de la Phillips Signify.

Apoi, vineri 9 februarie, Universitatea Wageningen & Research aduce știință serioasă în arena Farming Forward, în timpul unui simpozion special plin cu cele mai recente realizări în monitorizarea bolilor, siguranța alimentelor, serele bazate pe date, sisteme bazate pe IoT, automatizare și robotică.

De asemenea, vineri, FRUIT LOGISTICA întâmpină 20 de companii tinere foarte promițătoare la Ziua Startup-urilor sale anuale în Sala 5.1. Anul acesta, un accent este pus pe inovația digitală disruptivă în logistică și lanțuri de aprovizionare.

Vizitatorii se pot aștepta să vadă multe idei revoluționare noi, inclusiv polenizatori cu drone, inspectori de plante bazate pe AI, un sistem global de urmărire a transporturilor și un sistem de agricultură care „vorbește” cu plantele și înțelege nevoile lor.

Pentru directorul FRUIT LOGISTICA, Kai Mangelberger, accentul pe agricultura inteligentă și lanțurile de aprovizionare inovatoare pentru programul extins al acestui an este o adiție binevenită și bine cronometrată.

„Suntem încântați să prezentăm potențialul imens al tehnologiilor digitale, care revoluționează atât de multe domenii ale afacerii cu produse proaspete. De la fermă la furculiță, inovațiile prezentate la FRUIT LOGISTICA 2024 vor deschide calea pentru un viitor mai sustenabil, eficient și productiv pentru industrie.”

O listă completă a evenimentelor și vorbitorilor la FRUIT LOGISTICA 2024, inclusiv sesiunile Farming Forward și Startup Stage, poate fi găsită în prezentarea generală a programului.

Biletele pentru FRUIT LOGISTICA pot fi achiziționate doar din magazinul oficial de bilete.

Despre FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTICA este târgul lider pentru afaceri globale cu produse proaspete și reprezintă întregul lanț valoric adăugat al sectorului fructelor și legumelor, de la producător până la punctul de vânzare.

La FRUIT LOGISTICA 2023, peste 2.600 de expozanți din 92 de țări și-au prezentat produsele, serviciile și soluțiile tehnice. Aproximativ 63.500 de cumpărători și vizitatori comerciali din 140 de țări au participat la eveniment.

Organizat de Messe Berlin, o companie cu o istorie de 200 de ani în organizarea expozițiilor și evenimentelor, FRUIT LOGISTICA continuă să fie un jucător cheie în peisajul târgurilor globale, favorizând inovația și colaborarea în industria produselor proaspete.

Despre Agrobiznes

Agrobiznes, cu operațiuni în România, Republica Moldova și Italia, este un partener de încredere pentru diverse evenimente internaționale, oferind servicii de promovare de înaltă calitate în aceste zone.

Având un portofoliu impresionant de colaborări, Agrobiznes este partener la evenimente renumite precum Agritechnica, Fruit Attraction, BIOFACH, MACFRUT, SIMA, AgraME, Growmach, World Agri-Tech Innovation Summit și multe altele.

Parteneriatele extinse ale Agrobiznes evidențiază dedicarea sa în sprijinirea creșterii și promovării industriei agricole, prin adoptarea tehnologiilor avansate și a soluțiilor sustenabile.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Premiul Interpoma 2024 – în căutarea de tehnologii digitale pentru livezi sustenabile

Interpoma, prestigiosul târg internațional dedicat merelor, va pune în centrul atenției tehnologiile digitale care sprijină managementul durabil al livezilor...

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va deschide porțile pentru AgriPlanta-RomAgroTec 2024, cel mai mare și mai...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole