4.4 C
București
luni, 4 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleIonuţ Costin Lupu este noul director general al APIA

Ionuţ Costin Lupu este noul director general al APIA

Ionuţ Costin Lupu a fost numit, marţi, în funcţia de director general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), acesta fiind susţinut de PNL Neamţ, a declarat preşedintele filialei, George Lazăr.

„Domnul Ionuţ Costin Lupu, medic veterinar şi preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Vaci Holstein din România, a fost numit, astăzi, in funcţia de director general al APIA. Ţin să îi mulţumesc în mod deosebit pentru susţinere domnului preşedinte al PNL Nicolae Ionel Ciucă şi să îi urez lui Ionuţ Lupu un mandat cât mai bun”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

El a adăugat că Ionuţ Costin Lupu este o prezenţă recunoscută la Bruxelles, cu o voce puternică în ceea ce priveşte reglementările legislative pentru creşterea animalelor. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ceapa – cerințe și recomandări la cultivare

Ceapa este una dintre cele mai populare culturi, care-și...
‹ adv ›

Ministrul Energiei: Companii globale din sectorul energetic sunt interesate să investească în România

România îşi consolidează poziţia geostrategică pentru întreaga regiune, iar o serie de companii globale din sectorul energetic sunt interesate...

Consilier MADR: Producătorii români pot valorifica marfa la preţul corect dacă au sprijinul unei cooperative 

Producătorii români îşi pot vinde mult mai uşor specialităţile tradiţionale dacă sunt înscrişi într-o cooperativă, deoarece organizaţia poate să-i...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole