31.4 C
București
marți, 18 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleSălaj: Nicolae Ciucă a inaugurat piaţa agroalimentară din Şimleu Silvaniei

Sălaj: Nicolae Ciucă a inaugurat piaţa agroalimentară din Şimleu Silvaniei

Piaţa agroalimentară din Şimleu Silvaniei, un proiect în valoare de aproximativ opt milioane de euro, a fost inaugurată, vineri, în prezenţa preşedintelui Senatului, Nicolae Ciucă, a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, a europarlamentarilor Daniel Buda şi Rareş Bogdan şi a autorităţilor locale şi judeţene.

În cadrul unui tur al pieţei, Nicolae Ciucă a cumpărat de la localnici ceapă de Pericei şi mere, şi a discutat cu numeroşi cetăţeni.

„Trebuie să creăm condiţii umane, civilizate, pentru că acei oameni pe care i-am văzut astăzi că vin aici, la tarabă, cu mâinile crăpate, să nu stea pe timpul iernii în frig, să-şi vândă produsele. Asta este ceea ce trebuie să facă fiecare dintre cei care şi-au asumat responsabilitatea să conducă. Atunci când conduci, trebuie să te gândeşti că îi reprezinţi pe acei oameni. Iar acei oameni au aşteptări şi, într-un mandat, trebuie să facem în aşa fel încât aşteptările lor să fie împlinite”, a declarat preşedintele Senatului.

Primarul din Şimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, a precizat că, în opinia sa, este cea mai frumoasă şi modernă piaţa agroalimentară din Transilvania, urmând să deservească aproape jumătate de judeţ.

Noua clădire a fost realizată pe amplasamentul principalei pieţe a oraşului, proiectul fiind demarat în 2020. Suprafaţa totală a amplasamentului este de 2.720 de metri pătraţi, din care suprafaţa de expunere produse este de circa 8.000 metri pătraţi.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Fechet, la Consiliul de Mediu: Neutralitatea climatică presupune paşi îndăzneţi şi acţiuni decisive

Atingerea neutralităţii climatice până în anul 2050 presupune paşi îndrăzneţi şi acţiuni decisive, iar unul dintre cele mai importante...

Tranzacție în lumea furnizorilor de inputuri agricole: Alcedo preia Naturevo

O nouă tranzacție importantă a fost anunțată în lumea furnizorilor de inputuri pentru agricultură. Compania Naturevo a fost preluată de către Alcedo,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole