17 C
București
marți, 30 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANIF plăteşte peste 6,5 mln lei pentru lucrări de irigaţie în Ialomiţa,...

ANIF plăteşte peste 6,5 mln lei pentru lucrări de irigaţie în Ialomiţa, Mehedinţi şi Ilfov

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) intenţionează să plătească 6,57 milioane lei, fără TVA, pentru lucrări de irigaţii în Ialomiţa, Mehedinţi şi Ilfov, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform anunţului, obiectul contractului constă în lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajările de îmbunătăţiri funciare din cadrul filialelor teritoriale ale ANIF.

Contractul este împărţit în trei de loturi şi va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 decembrie 2023, ora 15:00.

Primul lot se referă la lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de irigaţii Terasa Ialomiţa Călmăţui din cadrul FTIF Ialomiţa (5,194 milioane lei), iar al doilea lot prevede lucrări de întreţinere şi reparţii în amenajarea de desecare Crivina Vânju Mare din cadrul FTIF Mehedinţi (1,086 milioane lei)

Conform anunţului, al treilea lot face referire la lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de desecare Afumaţi Ştefăneşti de Sus din cadrul FTIF Ilfov (291.187 lei). 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cricova – soiuri noi pentru vinuri și spumante selecte și oportunități excelente în turism

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova marchează un...
‹ adv ›

Îngrășăminte specializate Dr Green – soluții avansate în fertilizarea culturilor

Dr Green este o companie poloneză modernă, în creștere rapidă, care produce îngrășăminte foliare inovatoare pentru toate culturile agricole.  Dr Green...

SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile

Boom-ul energiei regenerabile riscă să prejudicieze o parte dintre cele mai bune terenuri arabile din America, în state cu...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole