14.6 C
București
marți, 14 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANIF plăteşte peste 6,5 mln lei pentru lucrări de irigaţie în Ialomiţa,...

ANIF plăteşte peste 6,5 mln lei pentru lucrări de irigaţie în Ialomiţa, Mehedinţi şi Ilfov

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) intenţionează să plătească 6,57 milioane lei, fără TVA, pentru lucrări de irigaţii în Ialomiţa, Mehedinţi şi Ilfov, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform anunţului, obiectul contractului constă în lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajările de îmbunătăţiri funciare din cadrul filialelor teritoriale ale ANIF.

Contractul este împărţit în trei de loturi şi va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 decembrie 2023, ora 15:00.

Primul lot se referă la lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de irigaţii Terasa Ialomiţa Călmăţui din cadrul FTIF Ialomiţa (5,194 milioane lei), iar al doilea lot prevede lucrări de întreţinere şi reparţii în amenajarea de desecare Crivina Vânju Mare din cadrul FTIF Mehedinţi (1,086 milioane lei)

Conform anunţului, al treilea lot face referire la lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de desecare Afumaţi Ştefăneşti de Sus din cadrul FTIF Ilfov (291.187 lei). 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Conferinţă privind riscurile cu care se confruntă fermierii din România

Conferinţa Naţională de Gestiune a Riscurilor Agricole, programată marţi,...
‹ adv ›

Barbu: În viitoarea PAC, este esenţială asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe

Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi fermierii...

De ce crapă scoarța la sâmburoase – cauze, îngrijire

Printre întrebările frecvente legate de problemele apărute în perioada de primăvară la cireș, cais și alte specii sâmburoase se...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole