12.4 C
București
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

-

HomepageAdvJaydeep Singh este noul CEO al companiei Dicor Holding

Jaydeep Singh este noul CEO al companiei Dicor Holding

Dicor Holding, grupul de firme românesc ce activează în sectorul agricol, anunță numirea lui Jaydeep Singh în funcția de CEO. Această numire vine să întărească un parcurs strategic definitoriu, marcat de expansiune și angajament profund față de excelența operațională.

Jaydeep Singh aduce în echipa Dicor Holding o expertiză complexă și o viziune dinamică, dezvoltate într-o carieră impresionantă în industrie. Acesta va prelua conducerea companiei, focalizându-se pe maximizarea valorii pentru partenerii și clienții Dicor, împreună cu echipa de Top Management, formată din: Daniel Aurică – CEO, Dicor Land, Silviu Pricop – CCO, Dicor Land, Elena Ciobănică – CFO, Dicor Land, Magda Bumbar – Director Adjunct, Dicor Holding, și Radu Grigorescu – CCO, Dicor Input.

Alături de această echipă de lideri dedicați, Jaydeep Singh va consolida strategia Dicor Holding, urmărind un impact pozitiv în sectoarele în care își desfășoară activitatea.

„Am învățat că schimbarea este combustibilul care alimentează creșterea noastră. Evoluția a fost constanta noastră, ghidându-ne în deschiderea de noi puncte de lucru și în extinderea la nivel național. Prin schimbare, am evoluat și ne-am consolidat poziția pe piață. Prezentarea lui JayDeep Singh ca noul CEO este nu doar o adiție valoroasă în echipa noastră, ci și o reflecție a evoluției grupului de firme ce fac parte din Dicor Holding. Jaydeep Singh încorporează viziunea și valorile noastre, și sunt încrezător că, sub conducerea sa, ne vom continua misiunea de a crește și de a avea un impact semnificativ atât la nivel local, cât și național.” a declarat Razvan Diaconu, owner Dicor Holding.

„Sunt mândru să mă alătur acestei echipe puternice. Valorile, cultura și mentalitatea echipei Dicor rezonează profund cu ceea ce cred și cu ceea ce am devenit pe plan profesional și este cu siguranță un loc unde se poate construi temeinic. Cred în potențialul echipei și în expertiza valoroasă acumulată de aceasta. Viziunea și ambiția mea se concentrează acum asupra organizației Dicor și maximizării potențialului companiei, sprijinind fermierii în eforturile lor de a crește productivitatea și de a atinge succesul pe termen lung.” a declarat Jaydeep Singh, CEO Dicor Holding.

Planuri de Viitor

Conducerea Dicor are ca scop dezvoltarea continuă, alianțe strategice și o abordare consecventă privind durabilitatea. Compania susține dezvoltarea sectorului prin aderarea la cele mai bune practici și adăugând constant valoare în cadrul operațiunilor sale și în relațiile cu partenerii.

Cu o cifră de afaceri de 127.280.200 lei în 2022 și un profit net de 10.365.095 lei, compania merge mai departe livrând soluții complete în sectorul agricol românesc, de calitate superioară, în materie de utilaje și echipamente agricole.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole