14.6 C
București
vineri, 3 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleADM și Syngenta semnează un memorandum pentru a comercializa semințe oleaginoase cu...

ADM și Syngenta semnează un memorandum pentru a comercializa semințe oleaginoase cu emisii scăzute de carbon pentru biocombustibili

ADM, lider mondial în nutriție și procesare agricolă, și Syngenta Group, unul dintre liderii globali în agricultură, au anunțat colaborarea prin semnarea unui Memorandum de Înțelegere (MoU).

Scopul este de a accelera cercetarea și comercializarea de semințe oleaginoase cu emisii reduse de carbon, cum ar fi Camelina, care este adesea cultivată după diferite culturi.

MoU prevede o colaborare în care ADM și Syngenta își vor valorifica punctele forte existente. Syngenta va contribui cu capacitățile sale de cercetare și dezvoltare, tratamentele pentru semințe, produsele biologice și o rețea bogată de experți în domeniu și relații cu fermierii.

Pe de altă parte, ADM se mândrește cu o scară largă și cu un rafinament logistic care cuprinde producție inegalabilă, depozitare și o rețea extinsă de parteneriate, de la alimente la combustibil.

Exprimându-și entuziasmul față de parteneriat, Greg Morris, președintele diviziei Ag Services & Oilseeds a ADM, a remarcat:

„Acest parteneriat interesant cu Syngenta demonstrează modul în care lucrăm cu parteneri pentru a reuni întregul lanț valoric pentru a susține noile tehnologii la capitolul semințe.”

Justin Wolfe, președintele Syngenta Global Seeds, a împărtășit sentimente similare, subliniind sustenabilitatea ca un factor esențial al strategiei lor.

Agenția Internațională a Energiei a prognozat o creștere semnificativă a cererii de biocombustibil. Se anticipează că va exista o creștere de aproximativ 35 de miliarde de litri pe an, o creștere de 22%, între 2022 și 2027.

Ambele companii sunt optimiste cu privire la încheierea de acorduri definitive până la sfârșitul anului și au început deja sarcini cruciale centrate pe cultivarea și procesarea de varietăți îmbunătățite.

Despre Syngenta Group

Syngenta Group este una dintre cele mai mari companii de tehnologie agricolă din lume, cu o istorie de peste 250 de ani. Cu peste 59.000 de angajați, care operează în peste 100 de țări, este un actor major în industria agricolă globală.

Despre ADM

ADM a fost fondată în 1902 în Decatur, Illinois, și a crescut de atunci pentru a deveni una dintre cele mai mari companii din lume. Aceasta are peste 60.000 de angajați și operează în peste 100 de țări. Prezența globală a ADM îi oferă acces la o gamă largă de produse agricole, pe care le procesează într-o varietate de ingrediente și soluții pentru clienții săi.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Culturile de acoperire – soluția multor probleme în No-till și nu doar

No-till sau agricultura conservativă devine o perspectivă pentru tot...
‹ adv ›

Controlul rozătoarelor în „era” No-till: 4 reguli de bază

Sistemul No-till sau agricultura conservativă prinde viață în tot mai multe ferme, ca rezultat al schimbărilor climatice ce impun,...

5 sfaturi pentru cei curioși de a trece la No-till

Economie de timp și combustibil, reducerea eroziunii, îmbunătățirea ciclului nutrienților, a umidității solului și a rezistenței în fața secetei....
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole