14.2 C
București
joi, 3 aprilie, 2025
IT
MD

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricolePeste o tonă şi jumătate de brânză de Sibiu - confiscată şi...

Peste o tonă şi jumătate de brânză de Sibiu – confiscată şi distrusă din lipsa actelor de provenienţă şi calitate

Peste o tonă şi jumătate de brânză de Sibiu a fost confiscată în urma unui control pe autostrada A1 şi va fi distrusă, din cauză că nu avea acte care să dovedească unde a fost produsă şi să certifice calitatea ei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

„La data de 27 septembrie, în jurul orei 14,30, în zona km. 260, poliţiştii brigăzii autostrăzi au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un sibian în vârstă de 44 de ani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, împreună cu reprezentanţii D.S.V. Sibiu, s-a constatat că bărbatul transporta peste 1.600 de kg de produse lactate, în valoare de 62.000 de lei, fără a deţine documentele legale cu privire la provenienţă şi calitate”.

Potrivit IPJ Sibiu, sibianul care transporta brânza a fost amendat cu 12.000 de lei de către inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare, „iar produsele lactate au fost confiscate şi, ulterior, distruse”.

„În perioada 27 – 29 septembrie a.c., 70 de poliţişti din cadrul Brigăzii Autostrăzi, în colaborare cu reprezentanţii R.A.R. Sibiu şi Alba şi D.S.V. Sibiu, au desfăşurat ample acţiuni în scopul conştientizării conducătorilor auto cu privire la necesitatea abordării unei conduite preventive pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic. Activităţile s-au derulat pe tronsonul A1 km. 260 (Cristian, jud. Sibiu) – km. 316 (Pianu, jud. Alba)”, a declarat IPJ Sibiu.

‹ adv ›

2 COMENTARII

  1. Or mai fi și produse falsificate, dar fără o analiză a mărfii, e greu sa te pronunți asupra calității ei. Necum s-o dai la gunoi.
    Roșiile de „plastic” importate din Turcia sau Spania sunt verificate de cineva ?
    Că sunt otravă curat-murdară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Creșterea productivității fermierilor români în culturile de cereale prin inovație 

Pe măsură ce populația globală continuă să crească, asigurarea...
‹ adv ›

Cum protejăm pomii fructiferi de înghețurile de primăvară

Înghețurile târzii de primăvară reprezintă un risc major pentru pomii fructiferi, afectând mugurii, florile și fructele în formare, cu...

Piața uleiurilor vegetale sub presiune. Efectul „tarifelor Trump”

Prețurile semințelor de floarea-soarelui rămân sub presiune din cauza scăderii prețurilor la șrot, deși prețurile uleiului de floarea-soarelui sunt...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole