19.9 C
București
vineri, 12 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleBTA: Întâlnire între oficiali din Ministerul bulgar al Agriculturii şi reprezentanţii OCDE

BTA: Întâlnire între oficiali din Ministerul bulgar al Agriculturii şi reprezentanţii OCDE

Secretarii de stat din Ministerul bulgar al Agriculturii, Georgi Toshev şi Tania Georgieva, s-au întâlnit luni la Sofia cu reprezentanţii Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), cu ocazia primei lor misiuni tehnice cu privire la sectorul agricol din Bulgaria, transmite BTA.

Georgi Toshev este responsabil pentru coordonarea generală a activităţilor în cadrul Ministerului Agriculturii cu privire la aderarea Bulgariei la OCDE. Toshev a subliniat că, având în vedere faptul că aderarea la OCDE este o prioritate pentru Bulgaria, a fost asigurată prezenţa unei game largi de reprezentanţi la întâlnirea cu reprezentanţii OCDE, nu doar din cadrul structurilor de stat dar şi din cadrul sectorului privat, al ONG-urilor şi asociaţiilor fermierilor.

Tania Georgieva a precizat că dobândirea de către Bulgaria a statului de ţară membră OCDE este un subiect pentru care există un consens public şi politic. Georgieva şi-a exprimat încrederea că membri misiunii tehnice vor strânge toate informaţiile necesare cu privire la sectorul agricol din Bulgaria.

Pe perioada misiunii, vor fi organizate reuniuni individuale cu reprezentanţi ai organizaţiilor fermierilor şi cercetători din cadrul universităţilor de specialitate.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

DPA: Vânzarea de terenuri agricole din fosta Germanie de Est aflate în proprietatea statului va înceta

Guvernul de la Berlin va pune capăt vânzării de terenuri agricole din fosta Germanie de Est aflate în proprietatea...

ANF: Reziduuri de pesticide peste limita maximă admisă în probe din mărar, spanac, ceapă verde şi pătrunjel

Mărarul, spanacul, ceapa verde şi pătrunjelul sunt verdeţurile care au avut reziduuri de pesticide cu valori mai mari decât...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole