12.8 C
București
miercuri, 15 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleBTA: Întâlnire între oficiali din Ministerul bulgar al Agriculturii şi reprezentanţii OCDE

BTA: Întâlnire între oficiali din Ministerul bulgar al Agriculturii şi reprezentanţii OCDE

Secretarii de stat din Ministerul bulgar al Agriculturii, Georgi Toshev şi Tania Georgieva, s-au întâlnit luni la Sofia cu reprezentanţii Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), cu ocazia primei lor misiuni tehnice cu privire la sectorul agricol din Bulgaria, transmite BTA.

Georgi Toshev este responsabil pentru coordonarea generală a activităţilor în cadrul Ministerului Agriculturii cu privire la aderarea Bulgariei la OCDE. Toshev a subliniat că, având în vedere faptul că aderarea la OCDE este o prioritate pentru Bulgaria, a fost asigurată prezenţa unei game largi de reprezentanţi la întâlnirea cu reprezentanţii OCDE, nu doar din cadrul structurilor de stat dar şi din cadrul sectorului privat, al ONG-urilor şi asociaţiilor fermierilor.

Tania Georgieva a precizat că dobândirea de către Bulgaria a statului de ţară membră OCDE este un subiect pentru care există un consens public şi politic. Georgieva şi-a exprimat încrederea că membri misiunii tehnice vor strânge toate informaţiile necesare cu privire la sectorul agricol din Bulgaria.

Pe perioada misiunii, vor fi organizate reuniuni individuale cu reprezentanţi ai organizaţiilor fermierilor şi cercetători din cadrul universităţilor de specialitate.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Campania europeană de responsabilizare a consumatorilor Safe2Eat revine în România

Campania europeană de responsabilizare a consumatorilor Safe2Eat revine în România în 2024, axându-se pe trei teme esenţiale, respectiv aditivii...

Zilele Horticulturii Clujene, ediția a III-a, va avea loc în 17-19 mai 2024

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca se bucură să anunțe organizarea în campus, pe platoul din...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole