13.8 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes devine partener Agritechnica 2023, cea mai mare expoziție de mașini agricole...

Agrobiznes devine partener Agritechnica 2023, cea mai mare expoziție de mașini agricole la nivel mondial

DLG (Societatea Germană de Agricultură) și Agrobiznes au stabilit un parteneriat oficial privind promovarea Agritechnica 2023 pe platformele www.agrobiznes.it, www.agrobiznes.ro și www.agrobiznes.md. Acest acord subliniază un angajament de a amplifica prezența mediatică a evenimentului pe piețele unde Agrobiznes își desfășoară activitatea – Italia, România și Moldova. Scopul este de a atrage o audiență mai largă către soluțiile inovatoare care vor fi prezentate în cadrul expoziției din acest an.

Agritechnica 2023, cel mai important târg comercial pentru mașini agricole la nivel mondial, se pregătește să întâmpine aproximativ 2.600 de expozanți din peste 50 de țări, între 12-18 noiembrie 2023, la Centrul Expozițional Hannover, Germania. Evenimentul, organizat de DLG, este considerat o autoritate de prim rang în domeniul tehnologiilor agricole.

Tema centrală a evenimentului din acest an este „Productivitate Verde – inspirație și soluții”, evidențiind echilibrul crucial dintre productivitate și sustenabilitatea ecologică. Scopul este de a explora metode eco-eficiente pentru producția agricolă și crearea de alimente, furaje, materii prime și energie. Târgul va prezenta cele mai recente inovații în tehnologie și servicii prin diferite formate, cum ar fi spoturi și forumuri.

Ultimele sondaje ale vizitatorilor potențiali indică un interes sporit pentru Agritechnica 2023, cu 68% dintre respondenți care au confirmat participarea la eveniment. Domeniile de interes cheie includ Agricultura de Precizie, Sustenabilitate, Protecția Mediului, Automatizare, Sisteme de Alimentare Alternativă și Electrificare.

Terenul de expoziție Agritechnica este aproape complet rezervat, cu toate companiile de frunte în sectorul internațional al tehnicii și mașinilor agricole reprezentate. Alături de expoziții, evenimentul va include un program tehnic internațional cu discuții de specialitate, conferințe și noi formate de evenimente.

 „Ne așteptăm la o Agritechnica excepțională în acest an, după o lungă pauză datorată pandemiei globale. Gama de soluții și nivelul de expertiză disponibil pentru participanți vor fi fără precedent, prezentând o oportunitate unică pentru inovație, partajarea de cunoștințe și networking”, spune Timo Zipf, Manager de Proiect Agritechnica.

Programul Agritechnica 2023 va include și evenimentul Systems & Components, un forum tehnic și o platformă B2B pentru industria furnizoare. Acesta va prezenta cele mai recente dezvoltări și inovații în componente pentru tehnica agricolă și sectoarele off-highway.

În plus, DLG introduce o nouă platformă, „Inhouse Farming – Feed & Food Show”, concentrându-se pe viitorul producției de alimente auto-sustenabile, cu expozanți în domeniile hidroponiei, agriculturii verticale și agriculturii celulare.

 „Agritechnica 2023 are ca scop abordarea provocărilor complexe cu care se confruntă agricultura modernă. Prezintă o oportunitate de a transforma aceste provocări în soluții inovatoare și de a modela viitorul agriculturii durabile”, a adăugat Zipf.

Pentru mai multe informații despre eveniment și pentru a vă înregistra, vizitați www.agritechnica.com.

Despre Agritechnica

Agritechnica este cel mai important târg comercial pentru tehnică și mașini agricole la nivel mondial. Organizat de DLG (Societatea Germană de Agricultură), evenimentul reunește companii, experți și entuziaști din industria agricolă globală, oferind o prezentare cuprinzătoare a celor mai recente inovații, tendințe și soluții din sector. Evenimentul are ca scop promovarea practicilor agricole sustenabile și eficiente și servește ca o platformă pentru networking și colaborare internațională.

Despre Agrobiznes

Agrobiznes, activând în România, Italia și Moldova, funcționează ca un partener de încredere la numeroase evenimente internaționale, asigurând o promovare robustă în aceste regiuni. Portofoliul vast de colaborări include evenimente precum MACFRUT, SIMA, BioFach, AgraME, Gromwach, Growtech, INDAGRA, Agraria, Agriplanta, Moldagrotech și multe altele. Aceste parteneriate susținute subliniază angajamentul Agrobiznes de a contribui la dezvoltarea și promovarea sectorului agricol prin integrarea tehnologiei moderne.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ziua Fructelor în Republica Moldova – start înregistrare expozanți

Asociația Moldova Fruct din Republica Moldova și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență...
‹ adv ›

Târgul de Florii – Eveniment de promovare a produselor autohtone din zona montană

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Cooperativa Caprirom Sud-Muntenia în parteneriat cu Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM)...

EuroGrain Exchange 2024 – semănând parteneriate, recoltând oportunități nelimitate

Cea de-a doua ediție a EuroGrain Exchange, găzduită săptămâna trecută la Hotelul Radisson Blu din București, a fost o...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole