16 C
București
vineri, 17 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageArticoleRALF 2023: Lideri și experți locali și internaționali se reunesc pentru a...

RALF 2023: Lideri și experți locali și internaționali se reunesc pentru a discuta viitorul agribusiness-ului

RALF Romanian Agriculture Leadership Forum se pregătește să aducă în fața publicului experiențe și povești inspiraționale din industria agricolă în cadrul celei de-a 7-a ediții, care va avea loc pe 25 și 26 mai.

Sub tema „Agri Cultura”, evenimentul se concentrează pe oameni care consideră agricultura un stil de viață și care construiesc cultura agriculturii în România prin dedicare, inovație, performanță, cu grijă pentru patrimoniul agricol și tradiție. Agrobiznes este partener media.

Printre speakerii care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului se numără Samuel Widmer, care va vorbi despre parcursul primei ferme de creștere a bovinelor de carne rasa Angus din România, Karpaten Premium Angus, un exemplu de succes în producția de carne de vită de înaltă calitate.

Razvan Prelipcean va povesti despre Ferma Naturleg, o afacere de familie care produce cereale și legume românești de cea mai bună calitate, sănătoase și obținute într-un mod cât mai natural.

Rodica Capatina, CEO Vinarte Romania, va discuta despre importanța investițiilor, comunicării și abordării moderne a pieței în dezvoltarea industriei vinului, în timp ce Sorin Minea, președintele grupului Angst, va prezenta activitatea Angst România și cum se asigură că produsele lor de carne și lactate respectă standardele tradiționale și de calitate.

Daniel Donici, cofondator și Managing Partner Artesana, va împărtăși povestea brandului românesc de lactate și cum a dezvoltat o afacere de familie respectând principiile și regulile pe care și le-au impus de la bun început.

Alți speakeri internaționali, cum ar fi Malte Messerschmidt, Minne Lettinga, Anne-Catherine Dalcq, Maksym Shylov, Beatriz Pablos, Lisli Pak și mulți alții vor aduce exemple de bune practici și inovații din domeniile agriculturii, agribusinessului și industriei alimentare.

Temele discutate la RALF Romanian Agriculture Leadership Forum 2023 includ producerea de cereale și legume românești de cea mai bună calitate, optimizarea costurilor și protejarea mediului, precum și rolul investițiilor și comunicării în dezvoltarea afacerilor din industria vinului.

De asemenea, vor fi abordate subiecte precum importanța producției locale și tradiționale de carne și lactate, utilizarea tehnologiilor performante în fermă, managementul riscului în domeniul asigurărilor alimentare și agricole, precum și dezvoltarea de soluții pentru irigații și agricultura de precizie.

Speakerii RALF 2023 provin din diverse domenii ale industriei agricole și reprezintă o varietate de afaceri și organizații, atât naționale, cât și internaționale. Printre aceștia se numără reprezentanți de top din sectorul agribusiness, CEO și fondatori de companii agricole de succes, precum și experți în cercetare, inovație și tehnologie agricolă.

În cadrul forumului, participanții vor avea oportunitatea de a învăța de la acești speakeri despre experiențele lor, provocările și oportunitățile întâlnite pe parcursul dezvoltării afacerilor, precum și despre viziunea lor asupra viitorului agriculturii și a rolului pe care îl are aceasta în aprovizionarea cu hrană a populației și protejarea mediului.

Pentru a participa la RALF Romanian Agriculture Leadership Forum 2023, vă rugăm să consultați detaliile despre eveniment și modalitățile de înscriere pe site-ul organizatorilor.

Forumul reprezintă o ocazie excelentă pentru cei interesați de agricultură să se conecteze cu alți profesioniști din domeniu și să obțină informații valoroase pentru dezvoltarea afacerilor lor agricole într-un mod sustenabil și responsabil.

  • Citește despre ->
  • RALF
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Cum construim cultura agriculturii? – RALF 2023, 25 și 26 mai, București

O cultură puternică a agriculturii înseamnă, pentru orice țară, siguranță alimentară și dezvoltare economică. Agri Cultura sau cultura agriculturii,...

RALF 7: Cei mai buni fermieri europeni vin la București, pe 25 și 26 mai

„Agri Cultura” este tema celei de-a 7-a ediții RALF Romanian Agriculture Leadership Forum. O ediție dedicată celor pentru care...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole