18.6 C
București
miercuri, 17 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleMacfrut 2023 stabilește noi recorduri: Spațiu expozițional extins cu 25% și număr...

Macfrut 2023 stabilește noi recorduri: Spațiu expozițional extins cu 25% și număr dublu de expozanți internaționali

Macfrut, târgul internațional de fructe și legume, se pregătește să bată noi recorduri în ediția a 40-a, ce va avea loc la Rimini Expo Centre (Italia), între 3 și 5 mai.

Evenimentul va înregistra o creștere de 25% a spațiului expozițional și un număr de expozanți internaționali cu 50% mai mare decât anul trecut. Agrobiznes este, în premieră, partener media al evenimentului.

Unicitatea Macfrut constă în formatul său, care acoperă întregul lanț de aprovizionare, combinând evenimente specializate și zone dedicate inovației.

Târgul se extinde pentru prima dată în aripa de vest a centrului expozițional, unde vor fi prezentate cele mai recente inovații în domeniul pepinierelor și zonelor tematice precum Acqua Campus, Spices & Herbs Global Expo și Biosolutions International Event.

Creșterea de 50% a numărului de companii expoziționale evidențiază expansiunea globală a Macfrut, cu participanți noi din America de Sud, Africa de Nord, Africa Subsahariană și Orientul Mijlociu.

De asemenea, China revine în acest an cu aproximativ 30 de expozanți. Prezența internațională a fost susținută de ICE-Agenzia și Ministerul Italian al Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale (MAECI), care au permis realizarea a 20 de prezentări internaționale pe trei continente.

Macfrut 2023 se anunță a fi nu doar un eveniment de amploare, ci și unul inovator, care reunește experți din domeniul fructelor și legumelor, precum și companii de top la nivel global.

În cadrul ediției din acest an, America de Sud va fi în centrul atenției în timpul „Zilelor Americii Latine”, subliniind potențialul de creștere și oportunitățile de afaceri din această regiune.

Totodată, organizatorii Macfrut își propun să creeze o platformă de networking și schimb de cunoștințe pentru companiile de dimensiuni medii, care vor avea șansa să interacționeze cu clienți și furnizori în cele trei zile ale târgului.

Acest lucru va facilita crearea de parteneriate și dezvoltarea colaborărilor internaționale, sporind astfel competitivitatea pe piața globală a fructelor și legumelor.

Pentru a marca cea de-a 40-a ediție, evenimentul va pune accentul pe inovație și sustenabilitate, prezentând soluții ecologice și tehnologii de vârf care să contribuie la optimizarea proceselor de producție și reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Agricultura viitorului, ediția 2024. Evenimentul industriei de profil integrează în premieră o secțiune dedicată retailului, adresând întregul lanț alimentar

Cum merge agricultura românească în 2024? Depinde pe cine întrebi. Dacă îi întrebi pe fermierii mari, sau pe cei...

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase - fermieri, comercianți, experți în logistică,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole