17.4 C
București
miercuri, 1 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogRecord pe agrobiznes.ro și agrobiznes.md: Circa 650 de mii de vizitatori unici...

Record pe agrobiznes.ro și agrobiznes.md: Circa 650 de mii de vizitatori unici în martie

Agrobiznes își întărește în mod constant poziția în cadrul agricultorilor și specialiștilor din sectorul agricol din România și Republica Moldova. În luna martie, ambele portaluri au cunoscut cele mai semnificative creșteri ale audienței lor.

Agrobiznes.ro a atras luna trecută 291.861 de vizitatori unici și 806.414 de afișări de pagini. Aceasta reprezintă a treia lună consecutivă în care audiența site-ului experimentează o creștere constantă. Popularitatea Agrobiznes.ro se consolidează, transformându-se într-o resursă tot mai apreciată și căutată de publicul interesat de agricultură.

Agrobiznes.md, cel mai mare portal de știri și informații din domeniul agriculturii din Republica Moldova, a stabilit un nou record de trafic în luna martie 2023. Platforma a acumulat un număr de 355.740 de cititori unici și 537.562 afișări de pagină în această perioadă.

„Această creștere se datorează în mare parte eforturilor constante de a oferi informații relevante și actualizate despre piața agricolă, precum și colaborării cu experți și fermieri din România și Moldova pentru a dezvolta articole care să răspundă nevoilor cititorilor”, a declarat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Agrobiznes investește în permanență în dezvoltarea de noi servicii și funcționalități pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a-și extinde audiența. Acest lucru include și o serie de campanii de promovare și parteneriate cu organizații relevante din sectorul agricol din România și Moldova.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA şi AFIR au făcut plăţi de 119 mln euro în perioada 22-30 aprilie 2024

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi...
‹ adv ›

ANSVSA: Amenzi la unităţi din industria alimentară în zonele turistice

Inspectorii sanitari veterinari au controlat în ultima săptămână din luna aprilie peste 3.200 de unităţi din industria alimentară, situate...

Preşedintele Iohannis a promulgat Legea privind energia eoliană offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, Legea privind energia eoliană offshore. Actul normativ reglementează cadrul general necesar implementării în România...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole