27.8 C
București
marți, 18 iunie, 2024

-

HomepageAdvNoutăți: myKWS - platforma digitală care îți aduce câștigul în agricultură

Noutăți: myKWS – platforma digitală care îți aduce câștigul în agricultură

myKWS este platforma digitală integrată care îți oferă consultanță personalizată pentru culturile tale la un click distanță, oriunde ai fi, prin versiunea de aplicație mobilă disponibilă. Cu myKWS ești în câștig: ai acces instant şi gratuit la informații vitale despre evoluția culturilor din ferma ta, de la semănat până la recoltare, şi poți câștiga premii în fiecare săptămână până pe 9 aprilie 2023. Te înregistrezi rapid și gratuit pe platforma digitală myKWS, stabileşti suprafața parcelelor tale şi eşti înscris automat în tragerea la sorți săptămânală pentru premii. Poți câștiga saci cu sămânță din hibridul KWS Inteligens.

Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul Romaniei în perioada 07.03.2023 – 09.04.2023. Înscrierea la Concurs se face voluntar, urmând pașii necesari pentru fiecare concurs. Sunt eligibili pentru a participa la extragerea la sorți persoanele care își creează cont de utilizator pe platforma myKWS în perioada 07.03.2023 – 09.04.2023 și totodată își înregistreză parcelele din ferma. Suprafața totală a parcelelor înregistrate în platforma myKWS trebuie să însumeze minimum 15 ha pentru a fi eligibil în selecția pentru tragerea la sorți săptămânală.

În fiecare săptămână, în perioada campaniei (07.03.2023 – 09.042023), se vor acorda 3 premii prin tragere la sorți electronică, organizată în fiecare zi de luni pentru săptămâna anterioară. Listele de participanți eligibili se vor genera pe baza rapoartelor de acces în platforma myKWS, iar softul folosit pentru desemnarea câștigătorilor este random.org. Se vor extrage 3 câștigători în fiecare săptămână cu câte 3 rezerve pentru fiecare, în prezența unei comisii formate din angajați ai Organizatorului.

Cei 3 câștigători săptămânali vor fi premiați fiecare cu câte 3 saci cu sămânță de porumb KWS din hibridul KWS Inteligens. Vor fi calificate pentru extragere numai înregistrările complete. Mai multe despre regulamentul campaniei aflați pe acest link.

„myKWS este platforma unde veți putea lua decizii pe baza informațiilor personalizate furnizate de instrumentele noastre digitale. Vrem să fim alături de dumneavoastră de-a lungul întregului an, ajutându-vă să luați cele mai bune decizii, și să vă oferim instrumentele și informațiile necesare pentru o cultură cât mai profitabilă, de la semănat până la recoltare. În interiorul platformei veți vedea în mod clar tot ceea ce este important pentru dumneavoastră, inclusiv cote de piață, notificări de la instrumentele digitale și recomandări pentru momente cheie din evoluția culturilor”, anunță pe site echipa KWS România.

Vă puteți înscrie pe platforma myKWS și participa la concurs accesând următorul link.

  • Citește despre ->
  • KWS
KWS
KWShttps://www.kws.com/ro
Grupul KWS este o companie de renume, specializată în genetică și producție de semințe pentru: porumb, rapiță, floarea soarelui, sfeclă de zahăr, cereale și alte culturi.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

OMV Petrom lansează un amplu program de investiţii şi modernizare pe platforma Petrobrazi

OMV Petrom lansează un amplu program de investiţii şi...

Grup Şerban Holding a raportat un profit net de 4,5 mil. lei în primele trei luni din 2024

Grup Şerban Holding (simbol bursier GSH), cel mai mare business antreprenorial din agricultură listat la Bursa de Valori Bucureşti,...

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează AgroBayer, o platformă digitală inovatoare, concepută pentru a răspunde nevoilor...

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400 de hectare de teren în România, au dat în folosință...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole