14.7 C
București
joi, 30 mai, 2024

-

HomepageAdvCristina Cionga este noua Vicepreședintă a Grupului de Lucru „Cereale” al COPA-COGECA

Cristina Cionga este noua Vicepreședintă a Grupului de Lucru „Cereale” al COPA-COGECA

O nouă reușită la nivel european a echipei Forumului APPR! Chiar de Ziua Internațională a Femeii, colega noastră, Cristina Cionga, a fost aleasă în funcția de Vicepreședintă a Grupului de Lucru „Cereale” a COPA-COGECA.

Cristina a câștigat detașat, cu un număr de 79 de voturi, o urmare firească a recunoașterii activității foarte bune depuse în cadrul celei mai mari organizații a fermierilor europeni.

Pe locul al doilea, cu 60 de voturi a fost ales Guido Sedler (Germania), care va ocupa cel de-al doilea fotoliu de Vicepreședinte al Grupului de Lucru.

În fața sectorului de cultură mare stau din ce în ce mai multe provocări. Doar implicarea și colaborarea cu ceilalți actori de pe filiera agro-alimentară, dialogul continuu cu autoritățile europene și cu reprezentanții societății civile pot mentine fermierii europeni pe harta producției de hrană.

Este crucial să fim acolo unde se decide soarta agriculturii! Noua funcție va aduce o serie de noi activități pentru Directorul Adjunct al Forumului APPR, care este însă foarte pregătită să preia portofoliul, alături de colegul german.

Despre Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (APPR)

Forumul APPR este o asociație profesională formată din producători agricoli si reprezentanți ai lanțului profesional agricol din România, inființată în anul 2012.

Forumul APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa și furnizează asistență tehnică, economică și legislativă pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România.

Forumul APPR este membru în COPA-COGECA, cea mai mare structură de reprezentare a intereselor fermierilor și cooperativelor europene.

APPR
APPRhttp://apprs.ro
APPR reprezintă producători agricoli și reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Alexandra Caminschi, Advice&Consulting: Asigurăm tot spectrul de soluții pentru obținerea fructelor de calitate superioară

În fața provocărilor crescânde din sectorul horticol, Advice&Consulting vine an de an cu noi soluții, consultanță și tehnologie de...

DN Agrar Group încheie primul trimestru cu afaceri de 40 mln de lei şi un profit net de 8 mln de lei

DN Agrar Group, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti, a încheiat primul trimestru din 2024 cu afaceri de...

Fragedo, brandul emblematic TRANSAVIA, cel mai bine clasat brand din industria alimentară în Brand Finance® România

Fragedo, brandul emblematic TRANSAVIA, continuă ascensiunea cu încă o poziție în prestigiosul top publicat de Brand Finance® România 50,...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole