10.2 C
București
joi, 22 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleIncendiu de proporţii a avut loc la un depozit de îngrăşăminte chimice...

Incendiu de proporţii a avut loc la un depozit de îngrăşăminte chimice și mașini, la Târgu Mureş

Peste 70 de pompieri militari au reuşit să localizeze, duminică, incendiul care a cuprins mai multe hale din Târgu Mureş, aceştia reuşind să evacueze şi o parte din materialele depozitate, printre care 15 tone de îngrăşământ NPK.

„Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 1.500 mp, din interiorul depozitelor fiind evacuate o parte din materialele depozitate printre care şi 15 tone de îngrăşământ NPK. La faţa locului au acţionat tehnică şi personal din cadrul ISU Mureş cu sprijin din partea ISU Harghita, Sibiu, Cluj şi Bistriţa-Năsăud, fiind operaţionalizate un total de 18 autospeciale cu un efectiv de peste 70 cadre militare. Incendiul este localizat, în aceste momente pompierii acţionând în continuare pentru identificarea şi lichidarea focarelor aprinse. Nu a fost necesară intervenţia echipajelor medicale”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Incendiul a fost anunţat, duminică, în jurul orei 13,00, iar datorită degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT pentru locuitorii din zonă.

Din primele informaţii, în interior se aflau depozitate echipamente electrice, autoturisme şi îngrăşăminte, iar pompierilor militari li s-au alăturat şi două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Schemă de ajutor de stat de aproximativ 390 mln de lei pentru sectorul creșterii animalelor

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi o Hotărâre...
‹ adv ›

Guvernul alocă 600 mln de lei pentru sprijinirea fermierilor

Guvernul va aproba joi alocări de aproape 600 de milioane de lei pentru sprijinirea cultivatorilor de tomate, cartofi şi...

MADR a aprobat cuantumurile unitare ale plăților directe aferente cererilor de plată depuse în anul 2023

Ministrul Florin Barbu a semnat, în data de 22 februarie 2024, Ordinul pentru aprobarea cuantumului unitar al plăților directe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole