15.1 C
București
duminică, 19 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleIncendiu de proporţii a avut loc la un depozit de îngrăşăminte chimice...

Incendiu de proporţii a avut loc la un depozit de îngrăşăminte chimice și mașini, la Târgu Mureş

Peste 70 de pompieri militari au reuşit să localizeze, duminică, incendiul care a cuprins mai multe hale din Târgu Mureş, aceştia reuşind să evacueze şi o parte din materialele depozitate, printre care 15 tone de îngrăşământ NPK.

„Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 1.500 mp, din interiorul depozitelor fiind evacuate o parte din materialele depozitate printre care şi 15 tone de îngrăşământ NPK. La faţa locului au acţionat tehnică şi personal din cadrul ISU Mureş cu sprijin din partea ISU Harghita, Sibiu, Cluj şi Bistriţa-Năsăud, fiind operaţionalizate un total de 18 autospeciale cu un efectiv de peste 70 cadre militare. Incendiul este localizat, în aceste momente pompierii acţionând în continuare pentru identificarea şi lichidarea focarelor aprinse. Nu a fost necesară intervenţia echipajelor medicale”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Incendiul a fost anunţat, duminică, în jurul orei 13,00, iar datorită degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT pentru locuitorii din zonă.

Din primele informaţii, în interior se aflau depozitate echipamente electrice, autoturisme şi îngrăşăminte, iar pompierilor militari li s-au alăturat şi două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Așternutul la vaci. De ce nisipul e opțiunea cea mai bună

Tendința numărul unu în lumea producătorilor de lapte este...
‹ adv ›

Tuta absoluta – 6 măsuri importante pentru control

Tuta absoluta, cunoscută și sub denumirea de molia minieră a tomatelor, este unul dintre cei mai importanți dăunători ai...

Alertă patogen la rapiță. Făinarea rapiței – atac la silicve la hibrizii sensibili în Câmpia Banatului

Încă de la începutul primăverii am făcut informări cu privire la prezența acestui patogen în culturile de rapiță din...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole