33 C
București
marți, 18 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleForţa Dreptei solicită ministrului Agriculturii să explice finanţarea pentru canalul de irigaţii...

Forţa Dreptei solicită ministrului Agriculturii să explice finanţarea pentru canalul de irigaţii Siret-Bărăgan

Forţa Dreptei îi solicită ministrului Agriculturii, Petre Daea, să explice care sunt sursele de finanţare pentru întreg proiectul canalului de irigaţii Siret- Bărăgan.

„Recentul anunţ al Ministrului Agriculturii privind lansarea în licitaţie publică a documentaţiei pentru 23 de km din 198 km cât are tot mega-proiectul canalului de irigaţii Siret- Bărăgan este profund neserios. (…) Specialiştii în domeniu cunosc faptul că există arhive cu informaţii privind canalul Siret-Bărăgan, lucrate de oameni care au studiat, ca salariaţi ai instituţiilor având competenţe în domeniu, de ani de zile”, se afirmă într-un comunicat transmis de Forţa Dreptei.

Conform aceleiaşi surse, în cazul acestui proiect, „pentru un studiu aferent unui segment de 23 de kilometri costul e de circa 1,45 milioane de euro”.

„Dacă nu precizează sursele de finanţare pentru tot proiectul e clar că această contractare de servicii de consultanţă pentru doar 23 de kilometri serveşte altor scopuri, nu funcţionalităţii întregului proiect care necesită mai degrabă reparaţii cap-coadă pentru a fi funcţional, iar consultanţă doar pe alocuri, strict unde se justifică”, se mai menţionează în comunicat. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole