20.1 C
București
vineri, 5 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleVremea extremă a făcut prăpăd în țară. Culturile agricole puse la pământ...

Vremea extremă a făcut prăpăd în țară. Culturile agricole puse la pământ de grindină

Vremea extremă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară. Orașul Baia Mare a fost lovit de o furtună puternică și în scurt timp grindina căzută în strat gros a acoperit străzile, scrie realitatea.net.

La fel a fost și în zonele de la marginea orașului, unde mai multe culturi au fost distruse în totalitate. Meteorologii au anunțat cod galben de ploi și vijelii până astăzi după amiază.

Județul Maramureș se află sub avertizare de cod galben de ploi și vijelii.

În județul Satu Mare un nor negru asemănător unei tornade a speriat localnicii. De frică oamenii s-au baricadat în case. Potrivit meteorologilor, acești nori tip pâlnie prevestesc furtuni puternice și se formează foarte aproape de sol.

În județul Cluj este avertizare de cod portocaliu de vreme rea de două zile, iar cantitatea mare de gheață a acoperit curțile și grădinile oamenilor. Copacii au fost puși la pământ de vântul puternic și au căzut peste mai multe mașini parcate.

Localnicii au primit mesaje de avertizare Ro-Alert. Meteorologii spun că avertizarea va fi valabila până astăzi după amiază.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Maramureş: Culturile cerealiere şi pomicole, evoluţie optimă generată de condiţiile agrometeo

Starea culturilor cerealiere şi pomicole din judeţul Maramureş este optimă, deşi stratul de zăpadă din această iarnă a fost...

AgroMeteo: Secetă pedologică în zone agricole din patru regiuni ale țării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis pentru perioada 20 - 26 martie 2024 că în această perioadă se...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole